• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Branković

09.08.2023

08:48

Otkrivamo zašto se srpska porodica tri dana nije javila! Sestra o detaljima drame na Tasosu!

Pexels/Printscreen Tweet

Društvo

Otkrivamo zašto se srpska porodica tri dana nije javila! Sestra o detaljima drame na Tasosu!

Podeli vest

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković sa kojima je porodica izgubila kontakt u nedelju kada su krenuli na more, dobro su, potvrdila je Informeru Aleksandrova sestra.

Njima se izgubio svaki trag 6. avgusta oko 00:30 h kada su ušli na teritoriju Grčke, a apel se brzo proširio društvenim mrežama.

- Kažu da je internet bio problem, roditelji su se čuli sa njima, Snežana se čula sa svojim roditeljima. Starija devojčica se javila baki. Rekli su da im je na Viberu nešto bio problem, pa nisu mogli da se jave. Oni su okej, stigli su na Tasos  u mesto Potos, u redu je sve, samo nisu imali internet i domet na telefonima. Njihovi telefoni su još isključeni, a rekli su i da im je pukao ekran na telefonima - rekla je za Informer Aleksandrova sestra.

Kako nam je ranije u razgovoru otkrila, oni su vrlo pobožna i skromna porodica i da niko nije verovao u to da su mogli da budu meta otmice ili krađe.

Foto: Pexels/Printscreen Tweet

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković

- Moj brat je skroman čovek, ima skroman auto, nikome se nije zamerao, nema razloga da bude nečija meta - rekla nam je izrazila sumnju da su u putu zastali do manastira.

Majka poslednja videla sina i snaju

Kako nam je Aleksandrova sestra Sandra rekla, njihova majka je pred polazak videla i pozdravila se sa sinom i snajom.

Majka je rekla da su imali crne farmerice, sivu majicu, a snaja je imala haljinu sa cvetićima, zelenkastu majicu, dugačku, skromno i pobožno su se oblačili - kazala je ona.

Podsetimo, prema informacijama koje je dala granična policija, onis su u 22:30 h izašli iz Srbije, a u 00:30 h su napustili makedonsku teritoriju. Odmah je kontaktiran srpski konzulat u Solunu i  sve bolnice od granice na putu do Tasosa.

Vest o nestaloj porodici objavili su i svi lokalni grčki mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija