• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2023

15:55

Jezivo, šta bi ste vi na njenom mestu? Srpkinja se vraćala sa mora, ko zna šta bi bilo da nije dala nikad jači gas

Shuterstock

Društvo

Jezivo, šta bi ste vi na njenom mestu? Srpkinja se vraćala sa mora, ko zna šta bi bilo da nije dala nikad jači gas

Podeli vest

Jedna korisnica društvene mreže X podelila je svoje negativno iskustvo u povratku s mora. U nekoliko objava opisala je da se zatekla na putu kada su joj iz drugog vozila tražili pomoć. Najpre je, objašnjava, poverovala i zastala.

- Moram da vam ispričam scenu od petka noć kad smo se vraćale sa mora... Negde oko 3 ujutru smo prešle granicu i ušle u Srbiju. Negde u Prijepolju neka alfa jagodinskih tablica staje i pokazuje mi rukom da stanem. Ajde, razmišljam možda mu ne radi far ili treba pomoć - počinje priču devojka, pa nastavlja:

- I stanem ispred njih sa strane, osvetljeno i neka pumpa je tu. Izlazi momak iz kola, gledam retrovizor još jedan na suvozaču, proveravam jesmo li zaključane i spuštam prozor na pola. "Ćao, ćao", kaže, ne radi im akumulator najbolje. Da l' možemo da pomognemo? Reko' ako imaš kablove, može. Kaže on meni kako nema kablove, nego da vadimo akumulator. Meni to stvarno zvučalo sumnjivo. Izvinim se i kažem da ne želim da vadim akumulator i da mu je pumpa tu, pa nek pita nekog i nastavimo nas tri dalje i vidim u retrovizoru da voze iza nas - navodi delove priče pre nego što je još naslutila incident.

 

 

U nastavku opisuje kako ju je situacija ipak zatekla nespremnu.

- Prispavalo mi se, ali sve čekam neku pumpu, nešto da ne stajem po mraku nigde. Međutim, stvorila se i kolona, a mi dosta opterećene, plus mali auto, reko' ajd da stanem na proširenje da prođu svi, da se zamenimo drugarica i ja i idemo dalje. Nalazim proširenje, dajem migavac i isključujem se i slučajno u retrovizoru spazim da i Jagodinci naglo skreću za nama, gase auto i vidim da izlaze iz kola. Ljudi, ja nikad jači gas nisam dala i pobegla odatle, u sekundi sam se razbudila, nastavila da vozim do sledeće pumpe i tamo smo izašle iz kola da dođemo sebi. Pričam tati malopre, on ljut što ga nisam zvala (sve se to dešava između 3 i 4 ujutru, ali OK, tata) i bukvalno ne znam šta da kažem. Nadam se da se nisam ogrešila, Bog nek mi oprosti i da su momci stigli kući bezbedno, ali majku mu **bem ne presrećite devojke noću tako - dovršila je opisujući nelagodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija