• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

14.09.2023

13:30

Lampioni se vinuli u nebo: Porodice i prijatelji ubijenih u "Ribnikaru" obeležili rođendan S.N.

Shutterstock

Društvo

Lampioni se vinuli u nebo: Porodice i prijatelji ubijenih u "Ribnikaru" obeležili rođendan S.N.

Podeli vest

Porodice i prijatelji ubijenih u "Ribnikaru" obeležili rođendan S. N. koja je stravično stradala u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Drugari, porodica, prijatelji i roditelji dece koja su ubijena u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kao i sestre njihovog čuvara Dragana, okupili su se na Omladinskom stadionu u Beogradu da obeleže 14. rođendan S.N. 

Kako je rekao Veran Matić koji je prisustvovao ovom događaju, sve porodice su se  okupile "da bi bili svi zajedno, da zajedno dele tugu i pošalju poruku da su svi jednaki", a druženje je odisalo ljubavlju jednih prema drugima i ljubavlju prema S.N. i njenom nebeskom razredu.

Ukupno 33 balona, koji simbolizuju Isusove godine, poletela su put Dunava, a 14 lampiona je bilo namenjeno S. N. za 14. rođendan.  

I za ostalu nastradalu decu je  takođe bio namenjen po lampion, na kojima su pisale poruke. 

S.N. će uvek biti dete Milanke i Slobodana, ali i dete svih nas koji ne želimo da je zaboravimo. Delimo sećanje na lepotu, ali delimo i tugu. Delimo želju da surova ubistva ne budu obesmišljena, već da budu zaveštanje koja će pomoći da škola i društvo postanu bolji, da budu inkubatori pravih vrednosti, plemenitosti i dobrote, a ne samo znanja - naveo je Matić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija