• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2023

12:24

Siniša Mali obišao porodicu Pašić: Dobitnicima glavne nagrade "Uzmi račun i pobedi" poklonio ikonu!

facebook Siniša Mali

Društvo

Siniša Mali obišao porodicu Pašić: Dobitnicima glavne nagrade "Uzmi račun i pobedi" poklonio ikonu!

Podeli vest

Ministar finasija Srbije Siniša Mali obišao je danas porodicu Pašić iz Obrenovca, dobitnike glavne nagrade u Nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", četvorosobnog stana od 100 kvadrata na Novom Beogradu.

Siniša Mali je porodici uručio poklone među kojima je ikona njihove porodične slave i kandilo.

- Mislim da je ova nagrada otišla u prave ruke, ova porodica je izuzetno skromna i ja sam lično želeo da im uručim u ruke još nekoliko poklona - kazao je Mali.

On je poželeo ovoj porodici puno sreće, radosti i uspeha u novom stanu kojim oni, kako je dodao, rešavaju svoje stambeno pitanje jer su do sada živeli kao podstanari.

Ministar je zahvalio i svim ostalim građanima koji su učestvovali u drugom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" tokom koje su svake subote od 14. oktobra do 11. novembra u pet izvlačenja dodeljivana po dva stana.

Mali je kazao da je za ovu nagradnu igru poslato ukupno preko 285 milona fiskalnih računa i da preko milion građana ima otvoren nalog preko kojeg šalje račune.

Na proleće krećemo ponovo sa nagradnom igrom, ali bez obzira na to pozivam građane da nastave da uzimaju fiskalne račune i da je to način da se borimo protiv sive ekonomije - naglasio je ministar finansija Srbije.

Prema njegovim rečima, od dela poreza koji se sliva u budžet od fiskalnih računa, grade se bolnice, škole, bolnice, vrtići, novi autoputevi, a podižu se i plate i penzije.

- Moja poruka građanima je da nastave da uzimaju fiskalne račune i da gradimo jednu lepšu i uređeniju Srbiju koju ćemo ostaviti našoj deci - kazao je Mali.

Foto: facebook Siniša Mali

 

Porodica Pašić je u ovoj nagradnoj igri kako su kazali poslala ukupno 138.000 fiskalnih računa. U proseku se dnevno za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" slalo oko 804.000 računa, a prosečan iznos po računu je bio 1.046 dinara.

Nagradni fond ovog drugog ciklusa igre činilo je 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija