• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2023

11:28

U toku Poštin nagradni konkurs „Pismo Božić Bati”

Posta

Društvo

U toku Poštin nagradni konkurs „Pismo Božić Bati”

Podeli vest

Nagradni literarni i likovni konkurs Pošte Srbije „Pismo Božić Bati” održava se treću godinu zaredom, i traje do 20. decembra, do kada je moguće poslati radove.

Na ovogodišnjem konkursu, mogu učestvovati mališani do 12 godina iz svih krajeva Srbije, a koje Pošta Srbije poziva da u susret najlepšem prazničnom dobu godine, opišu, nacrtaju ili naslikaju kako doživljavaju praznične radosti na temu Božićna bajka.

Za učešće na konkursu mogu se prijaviti literarni i likovni radovi, bez ograničenja u tehnici izvođenja i broju poslatih radova. Mališani mogu da učestvuju pojedinačno ili kolektivno, zajedno sa svojim drugarima, a preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju.

Radove je potrebno poslati do 20. decembra 2023. godine na adresu: Poštanski pregradak 900, 11120 Beograd 35, nagradni konkurs „Pismo Božić Bati”.

Na poleđini pojedinačnog rada potrebno je navesti podatke o autoru – ime i datum rođenja autora, adresa, grad/mesto, kontakt telefon i imejl adresa roditelja/staratelja.

Na poleđini grupnog rada navodi se naziv, adresa, grad/mesto, kontakt telefon i imejl adresa ustanove ili vaspitača/učitelja, odeljenje ili vaspitna-obrazovna grupa, kao i broj dece koja su učestvovala u izradi. Uz sve radove, neophodno je priložiti izjave o saglasnosti za korišćenje i obradu podataka o autorima za potrebe konkursa od strane Pošte Srbije (izjave mogu biti i rukom pisane).

Radove će ocenjivati Komisija koju čine književnici Miloš Janković, Gordana Vlajić i Aleksandra Mihajlović, zajedno sa kolegama likovnim umetnicima i dizajnerima Pošte Srbije.

Pošta Srbije, za po šest najboljih radova u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji, kao i za tri specijalne nagrade dodeljuje vaučere za tehničke i druge proizvode, vaučere za sportsku odeću, obuću i drugu sportsku opremu. 

Rezultati nagradnog konkursa biće objavljeni 4. januara 2024. godine na svečanoj dodeli nagrada u okviru manifestacije Zimska bajka.

Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti dostupni su na sajtu Pošte Srbije. Za dodatne informacije na raspolaganju je imejl adresa marketing.posta.








Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija