• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2023

17:09

Počela isplata 10.000 dinara srednjoškolcima! Mali: Ponosni smo na ovu meru

Shutterstock

Društvo

Počela isplata 10.000 dinara srednjoškolcima! Mali: Ponosni smo na ovu meru

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali objavio je da je počela isplata 10.000 dinara pomoći države za srednjoškolce.

Ministar Mali se oglasio na Instagramu i istakao da su "danas, i u toku jučerašnjeg dana srednjoškolci u Beloj Palanci, Mionici, Sjenici, Svilajncu, Velikom Gradištu, Žagubici, Novom Bečeju i Žabalju dobili jednokratnu pomoć države od 10.000 dinara.

- Naime, pomenute lokalne samouprave su prve koje su izvršile ovu isplatu, a očekujemo da najveći broj drugih lokalnih samouprava do kraja ove nedelje učenicima uplati novac. Ostatak lokalnih samouprava će novac isplatiti u toku sledeće nedelje. Sve lokalne samouprave imaju neophodna sredstva, s obzirom na to da im je država prethodno sa računa budžeta transferisala sav potreban novac. Ponosni smo na ovu meru, koja pokazuje da nastavljamo da vodimo računa o svakom građaninu Srbije - naveo ja Mali na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Mali, PhD, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija