• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

07.12.2023

15:14

Nemac vozio satima zbog najboljih ćevapa na Balkanu! Iznenadio se koliko je jeftino u Srbiji

Printscreen You Tube

Društvo

Nemac vozio satima zbog najboljih ćevapa na Balkanu! Iznenadio se koliko je jeftino u Srbiji

Podeli vest

Nemački jutjuber nedavno je posetio Srbiju, svoju priču počeo je iz Beograda, a potom se uputio u Novi Pazar.

- Uvek sam želeo da odem tamo, trebalo bi da je mesto prilično staro, a hteo sam da ga posetim i zbog gostoprimstva, a posebno zbog dobre hrane - rekao je on i naglasio da bi tamo trebalo da budu "najbolji ćevapčići na Balkanu".

Iznajmio je auto i krenuo na put.

- Iznajmljivanje automobila u Srbiji je baš jeftino. Mislim da nam treba četiri sata do Novog Pazara, autobusom treba oko šest, tako da sam odlučio da vozim - kazao je on.

Kada je stigao spomeuo je da mu je put bio naporan jer je vozio i Ibarskom magistralom za koju je čuo da je opasna zbog krivina.

U video snimku je potom govorio o istoriji Novog Pazara, a onda je seo da proba "najbolje ćevapčiće na Balkanu".

- Ćevapi su bili dobri, ali ne bih se zakleo da su najbolji koje sam ikada pojeo - rekao je, a potom posetio i drugi restoran.

Tu je takođe jeo ćevape, hteo je da ih uporedi i misli da su ovi drugi bolji jer su mnogo mekši. Probao je i kiselo mleko uz ćevape.

Na red su došle i mantije, kao i pita sa sirom, a rekao je da ga ukus podseća na "dobri stari burek".

Bio je posebno impresioniran gostoprimstvom i toplinom lokalnog stanovništva. Nahvalio je lokalnu kuhinju, i naglasio važnost razumevanja različitih kultura.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija