• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Rina

09.01.2024

14:50

Putari od tri sata jutros na terenu u borbi sa snegom! Evo kakvo je trenutno stanje na kolovozima u Srbiji

informer.rs

Društvo

Putari od tri sata jutros na terenu u borbi sa snegom! Evo kakvo je trenutno stanje na kolovozima u Srbiji

Podeli vest

Sneg na području Zapadne Srbije ne prestaje da pada satima, ali za sada nije zadao veće problema ni na gradskom, a ni na ruralnom području.

Visina snežnog pokrivača na planini Goliji tokom noći porasla je za oko deset centimetara, sve ekipe su na terenu i saobraćaj se odvija bez većih problema.

Mehanizacija tokom noći i ranih jutarnjih sati angažovana je na čitavoj teritoriji grada Čačka, pa su svi putevi prohodni.

Foto: B.I.

 

- Radnici tri naša Javna preduzeća „Moravac", „Gradsko zelenilo" i „Komunalac", kojima je povereno održavanje su na terenu još noćas od tri sata. Svi putni pravci su ovog jutra prohodni u samom gradu. Kada je u pitanju seosko područje, radnici „Moravca" i „Gradskog zelenila" su od noćas na terenu, čiste i posipaju sol, rekao je za RINU Miloš Stevanić pomoćnik gradonačelnika Čačka.

On dodaje da je preko mesnih zajednica regulisana nabavka voza i goriva, tako da su i na seoskom poručju svi putevi prohodni.

Na teritoriji Zlatiborskog okruga svi putevi su takođe prohodni i nema zastoja u saobraćaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija