• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

13:52

Hemofarm dobitnik priznanja „Najbolji poslodavac 2024“ u Srbiji treću godinu zaredom

Hemofarm

Društvo

Hemofarm dobitnik priznanja „Najbolji poslodavac 2024“ u Srbiji treću godinu zaredom

Podeli vest

U toku 2023, STADA je na svim svojim lokacijama u Evropi uspešno pokrenula GoFluent, platformu online učenja jezika koja je dostupna svim zaposlenima, sa ciljem podsticanja još bliže saradnje u čitavoj organizaciji.

Treću godinu zaredom Hemofarm je proglašen Najboljim poslodavcem (Top Employer) u Srbiji i Bosni i Hercegovini od strane „Top Employers Institute“, nezavisne organizacije koja globalno ocenjuje kompanije u pogledu njihove posvećenosti ljudskim resursima. U isto vreme, status STADA grupe kao poželjnog mesta za rad potvrđen je proglašenjem za najboljeg poslodavca u Evropi za 2024. godinu. 

Foto: Hemofarm

 

Ronald Zeliger, generalni direktor Hemofarm grupe istakao je da je ovo priznanje zajednički trud i uspeh svih zaposlenih u kompaniji. 

„Dobiti priznanje „Top Employer“ treću godinu zaredom dokazuje da smo na pravom putu razvoja naše organizacije i kulture. Uveren sam da ćemo na isti način nastaviti i u godinama koje dolaze,“ rekao je Zeliger.

Foto: Ronald Zeliger, Hemofarm

 

Nakon procene od strane nezavisnih stručnjaka, koji su Hemofarm poredili sa najboljim praksama u industriji u 20 različitih oblasti, utvrđeno je da je Hemofarm ostvario najviši rezultat u sistematičnom pristupu biznis strategiji, strategiji u vezi sa zaposlenima i njihovom razvoju, svrsi i vrednostima, negovanju različitosti i jednakosti, kao i u održivom razvoju. Takođe, dobrom rezultatu doprinela je i HR digitalizacija.

„Izuzetno sam ponosna što smo ponovo dobili „Top Employer“ priznanje, jer to potvrđuje našu posvećenost da svim zaposlenima u STADA grupi pružamo jedinstvenu kulturu koja promoviše njihov individualni rast i inspiriše ih da doprinose našoj svrsi da brinemo o zdravlju ljudi kao pouzdan partner“, istakla je Simona Berger, izvršna direktorka ljudskih resursa u STADA grupi.

U toku 2023, STADA je na svim svojim lokacijama u Evropi uspešno pokrenula GoFluent, platformu online učenja jezika koja je dostupna svim zaposlenima, sa ciljem podsticanja još bliže saradnje u čitavoj organizaciji. Osim toga, STADA je podržala koleginice i kolege u radnom okruženju uvođenjem platforme za brigu o mentalnom zdravlju, obezbeđujući podršku 24 časa dnevno ne samo zaposlenima, već i njihovim porodicama. STADA grupa je prepoznata po svojoj jedinstvenoj korporativnoj kulturi i izuzetnoj posvećenosti zaposlenima dodelom „Top Employer“ priznanja i u Nemačkoj, Rumuniji i Velikoj Britaniji. 

Foto: Simona Begrar, Hemofarm

 

Sa oko 3500 zaposlenih na četiri lokacije u Srbiji, Hemofarm, koji posluje u okviru STADA grupe, značajan je poslodavac koji pruža širok izbor pozicija za sve zainteresovane kandidate. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija