• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2024

14:55

Više od 26 sati čekaju kamioni: Kolaps na graničnom prelazu Batrovci, formirana kolona teretnjaka duga pet kilometara (FOTO/VIDEO)

RINA

Društvo

Više od 26 sati čekaju kamioni: Kolaps na graničnom prelazu Batrovci, formirana kolona teretnjaka duga pet kilometara (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Batrovci - Prelazak na noviji sistem rada na graničnim prelazima u Srbiji, napravio je po svemu sudeći pravu pometnju u funkcionisanju teretnog saobraćaja jer su se tokom prethodnih dana stvorile nepregledne kolone vozila na ulasku ali i na izlasku iz naše zemlje.

Proveo sam više od 26 sati u kamionu, čekajući da počne da radi novi sistem NTCS 5, rekao je Ibro S. iz Novog Pazara.

Iako je najavljeno da će početi sa radom juče u 16 časova, tek je profunkcionisalo sinoć oko 12 sati, sa prekidima. Nije napravljen samo dodatni problem vozačima šlepera, već i špedicijama koje su neupućene u potrebnu dokumentaciju za nesmetan prolazak - kaže ovaj vozač.

Foto: RINA

 

On dodaje da se formirane kolone na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom protežu bukvalno kilometrima.

- Na ulasku u našu zemlju kolona kamiona je preko pet kilometara, dok je na izlasku tri. Dokle god vam pogled dopire, vi zapravo vidite šlepere - ističe Ibro.

U obaveštenju Carinske ispostave stoji da nesmetano kroz prelaz mogu proći vozila koja imaju T1 i T2 carinsku prateću dokumentaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija