• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

29.01.2024

15:55

Nova era poslovanja kompanije Maxbet: MaxBet od januara posluje u okviru kompanije Flutter International

MaxBet

Društvo

Nova era poslovanja kompanije Maxbet: MaxBet od januara posluje u okviru kompanije Flutter International

Podeli vest

Kompanija MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji, započela je u januaru poslovanje u okviru kompanije Flutter International. Ova saradnja označava ključni korak na putu ka inovacijama i liderstvu u industriji igara na sreću.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što možemo da poželimo dobrodošlicu svim članovima MaxBet tima u Flutter International porodicu. Zajedno smo spremni da iskustvo igrača podignemo na viši nivo, kombinacijom lokalne ekspertize MaxBeta sa našim kapacitetima i tehnologijom, i da na taj način omogućimo MaxBetu da postane broj 1 u Srbiji i ostvari izuzetan uspeh na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije. Za nas zajedno IT’S GAME ON – igra upravo počinje i prepuna je novih mogućnosti, pobedničkih poteza i prilika za rast" - izjavio je Daniel Taylor, CEO Flutter International kompanije prilikom posete MaxBetu u Beogradu, povodom obeležavanja prvog dana poslovanja u okviru Flutter International porodice.

Ova strateška saradnja označava uvod u novu eru poslovanja kompanije MaxBet, obećavajući izuzetne benefite, kako za igrače, tako i za zaposlene. Partnerstvo sa kompanijom Flutter International predstavlja sinergiju između dva lidera u industriji, u okviru koje se kombinuje lokalno iskustvo MaxBet-a sa globalnim resursima i ekspertizom Flutter International-a.

Foto: MaxBet

Daniel Taylor i Savo Bakmaz

„Igra je počela i mi je sada igramo zajedno u regionima koji imaju najveći potencijal u Evropi i gde je ključno prisustvo u maloprodaji, a to je nešto u čemu je MaxBet izuzetan. Ova strateška akvizicija za nas predstavlja dokaz apsolutne posvećenosti pružanju najboljeg mogućeg korisničkog iskustva igračima, i sada, zajedno sa kompanijom Flutter, imamo priliku da podignemo igru na još viši nivo“ - izjavio je Savo Bakmaz, CEO kompanije MaxBet.

MaxBet uz Flutter International kao savršenog partnera ovim korakom započinje putovanje koje će transformisati svet klađenja i igara na sreću kod nas, otvarajući vrata ne samo za napredak u industriji, već i za razvoj svih zaposlenih u kompaniji.

O kompaniji:

Flutter International zapošlajava više od 10000 ljudi širom sveta i upravlja sa svetski poznatim brendovima kao što su: PokerStars, Sisal, Adjarabet, BetFair International, Junglee Games i MaxBet. Deo je međunarodne divizije kompanije Flutter Entertaiment, najvećeg globalnog operatera za sportsko klađenje i gre na sreću, sa više od 40 licenci i prisustvom na više od 100 međunarodnih tržišta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija