• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.03.2024

14:30

"Zaista vredi" Kisić obišla porodicu koja je kupila kuću zahvaljujući subvencijama države!

Tanjug

Društvo

"Zaista vredi" Kisić obišla porodicu koja je kupila kuću zahvaljujući subvencijama države!

Podeli vest

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić obišla je danas porodicu Marjanović, koja je, uz pomoć subvencije za kupovinu prve nekretnine majkama, kupila kuću u Lipovici u Barajevu.

Ona je tom prilikom istakla da je dodela ovih subvencija jedna od najznačajnijih pronatalitetnih mera naše države, koja je do sada dodeljena za 614 mama, saopšteno je iz ovog ministarstva.

- Veliko je zadovoljstvo biti u domu divne porodice Marjanović, to je jedna od porodica koja je dobila subvenciju za kupovinu prve nekretnine. Bili smo presrećni kada smo videli koliko ova kuća odiše toplinom i ljubavlju i kako se u svakoj sobi čuje dečija graja. Upravo je to cilj svih naših aktivnosti, da se celom Srbijom ori dečija graja i osmesi - rekla je Kisić.

Ministarka Kisić je istakla da je cilj države da do 2027. godine više od 2.000 porodica obezbedi svoj dom uz pomoć ove subvencije, koju država na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića isplaćuje od 2022. godine.

Majka Tanja, koja je dobila subvenciju za kupovinu prve nekretnine, zahvalila je na podršci države, jer je time njenoj porodici omogućeno da ima svoj dom.

- Bezrezervno sam zahvalna na ovoj podršci i preporučila bih svakom ko je u mogućnosti i ko ispunjava uslove da se prijavi i prođe ovu proceduru, jer zaista vredi - rekla je majka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vaučeri u pravim rukama! Ministarka posetila porodicu Stojisavljević
Društvo

Vaučeri u pravim rukama! Ministarka posetila porodicu Stojisavljević

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić uručila je danas porodici Stojisavljević, čije dete boluje od cistične fibroze, rešenje o isplati jednokratne finansijske pomoći i vaučere za kupovinu lekova i medicinskih sredstava i za rehabilitaciju, u ukupnoj vrednosti od 110.000 dinara.

14.03.2024

14:42

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija