• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.03.2024

14:23

"Verovatno je u pitanju otmica ili trgovina decom" Građani Bora za Informer o nestanku Danke: Nadamo se da je dete živo i zdravo! (VIDEO)

Shutterstock/video printscreen/MUP Srbije

Društvo

"Verovatno je u pitanju otmica ili trgovina decom" Građani Bora za Informer o nestanku Danke: Nadamo se da je dete živo i zdravo! (VIDEO)

Podeli vest

Vest o nestanku Danke Ilić (2) u Banjskom polju, već 72 sata potresa građane Srbije ali i grada Bora, koji su za Informer ispričali šta misle o celom sličaju.

Vidno zbunjena i potrešena nedavnim nemilim događajem, jedna žena koja živi u Boru kaže da poznaje Ivanu Ilić, majku male Danke, iz viđenja i da noćima ne može da spava zbog stresa

- Ne znam šta da mislime, ja imam dete od tri godine i ne mogu nikome da sudim. Ako je tako kako je majka rekla da se okrenula da da vodu starijem detetu i da jetada nestala, to mi je neverovatno. Ja iskreno mislim da je dete oteto, jer tako malo detet ne može samo da ode negde - kaže ova žena.

Svi su čuli šta se dogodilo u Banjskom polju, potvrđije drugi žitelj grada Bora koji kaže da čitav slučaj liči na otmicu.

 - Ja lično mislim da dete nije samo odlutalo, verovatno je u pitanju kidnapovanje ili je u pitanju trgovina decom. Poznajem Bor i borsku okolinu i dete od dve godine za 15 minuta ne može da ode daleko, a da ne plače - kaže ovaj čovek i dodaje:

- Svako im neko svoje mišljenje o tome ali nadamo se da je dete živo i zdravo i da će uskoro biti nađeno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17