• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ekapija

30.05.2024

13:07

Ovaj auto-put u Srbiji dobija još jednu traku: Radovi vrede 260 miliona

Informer

Društvo

Ovaj auto-put u Srbiji dobija još jednu traku: Radovi vrede 260 miliona

Podeli vest

U planu je projektovanje proširenja auto-puta Beograd – Novi Sad za još po jednu traku, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, prilikom obilaska završnih radova na rehabilitaciji državnog puta IB reda 12, deonica Novosadski put kroz Veternik sa premijerom Milošem Vučevićem, objavila je eKapija.

Taj portal podseća da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, takođe, početkom godine najavio projektovanje proširenja auto-puta, za narednu godinu.

Pre toga je još 2021. godine rekao da će „sledeće godine biti raspisan tender za proširenje auto-puta Beograd-Novi Sad“.

Vesić je najavio i ulaganje u deonicu na ulasku u Novi Sad sa auto-puta.

Premijer Miloš Vučević izjavio je da je jedan od najvećih izazova sa kojima se Novi Sad suočava funkcionisanje saobraćaja.

Vučević je kazao da je rehabilitacija puta prema Futogu od velikog značaja za građane Novog Sada i bezbednost učesnika u saobraćaju.

Vesić je naveo da je dužina ove deonice 3,2 kilometra, a da je vrednost ovog projekta približno 260 miliona dinara, a kad se dodaju ulice rađene prošle godine ukupna vrednost iznosi oko 400 miliona dinara, preneo je sajt Vlade Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija