• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2024

15:07 >> 15:10

NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE

BIG Shopping centar

Društvo

NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE

Podeli vest

BIG Šoping centri i Olimpijski komitet Srbije – podrška zlata vredna!

Olimpijske igre su već počele u BIG Fashion centru u Beogradu! BIG Šoping centri su sponzori Olimpijskog komiteta Srbije i tim povodom će od 4. do 7. jula, biti organizovan niz interesantnih sportskih aktivnosti za celu porodicu. Uživajte u raznovrsnom, zabavnom programu svakog dana od 16 do 20 časova tokom trajanja manifestacije.

4. jul – NAPIŠITE SVOJU PORUKU PODRŠKE OLIMPIJCIMA

Budite kreativni i pošaljite zlatnu poruku podrške. Neka baš vaša poruka namenjena srpskim olimpijcima bude zlata vredna i baš ona koja će biti poslata olimpijskom timu Srbije na Igrama u Parizu. Specijalan zid će tokom sva četiri dana biti ispunjen vašim rečima podrške i inspiracije za naše zlatne olimpijce.

5. jul – SNIMITE SVOJ OLIMPIJSKI VIDEO

Zabavite se snimajući svoj olimpijski video. Iskoristite sportske rekvizite i pokrete iz omiljenog sporta, snimite svoj video u 360° foto kabini, podelite svoj snimak na društvenim mrežama, označite @bigfashionbeograd i @oksrbije i uđite u trku za nagrade - najkreativniji i najpopularniji snimci biće nagrađeni!

6. jul – NAVIJAČKA FOTOGRAFIJA

BIG Fashion Beograd je pripremio i magično ogledalo za fotografisanje sa raznovrsnim navijačkim rekvizitima da bi vaše slike bile što zanimljivije i originalnije. Fotografije ćete dobiti u brendiranom ramu kao savršen suvenir ovog dana.

7. jul – NAVIJANJE U DECIBELIMA

Što glasnije uzviknete „NAPRED SRBIJA!", vaša navijačka energija će se meriti u decibelima! U brendiranoj navijačkoj kabini pokažite svoju strast i energiju navijajući za Srbiju. Ne propustite priliku da dokažete koliko strastveno podržavate naše sportiste, a najglasniji navijači osvojiće fantastične nagrade!

BONUS – SVAKOG DANA JOŠ OLIMPIJSKIH IGARA

Svakog dana igrajte igru memorije i testirajte svoje pamćenje i brzinu. Ako više volite da se opustite uz slagalice, očekuje vas olimpijska pazla sa motivima iz Pariza. I ne zaboravite da zabeležite ove posebne trenutke uz fotografiju sa Srećkom, maskotom i simbolom našeg Olimpijskog tima.

BIG Fashion Beograd je idealna destinacija za kompletno uživanje - od modnih noviteta do zabavnih izazova u olimpijskom duhu!

Vidimo se od 4. do 7. jula u BIG Fashion Beogradu, mestu gde moda, zabava i sportski duh postaju jedno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija