• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2024

09:44

Vučić uputio saučešće porodici i kolegama policajca kog je ubio Albanac: Srbija nikada neće zaboraviti njegovu žrtvu

Tanjug/Vladimir Sporčić

Društvo

Vučić uputio saučešće porodici i kolegama policajca kog je ubio Albanac: Srbija nikada neće zaboraviti njegovu žrtvu

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća porodici i kolegama policajca Nikole Krsmanovića koji je ubijen noćas u podmuklom napadu dok je časno obavljao svoju tešku dužnost.

- Sa dubokim bolom i tugom primio sam vest o tragičnom gubitku vašeg sina i brata, hrabrog policajca Nikole Krsmanovića. Njegova posvećenost službi i neustrašivost neizmerno su doprineli očuvanju sigurnosti i mira u našoj zemlji. Njegov gubitak je nenadoknadiv, ne samo za vas, njegovu porodicu, već i za celu našu zemlju - naveo je Vučić u telegramu.

Kako je dodao, Nikola Krsmanović je "bio istinski heroj, koji je svoj život posvetio zaštiti drugih, a njegova hrabrost i profesionalnost vodile su ga kroz sve izazove i opasnosti koje je njegova služba nosila", saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

- Primite moje najiskrenije saučešće. Neka vam snaga i hrabrost koje je Nikola pokazivao u životu budu uteha u ovim teškim trenucima. Srbija nikada neće zaboraviti njegovu žrtvu i nesebičnu predanost dužnosti - navodi se u telegramu predsednika Vučića.

Noćas, oko 00.55 časova u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dve osobe.

Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (1950)  u rame, nakon čega je pobegao. 

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gde je Krsmanović podlegao povredama, a za napadačem se intenzivno traga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

Šiptar tražio od taksiste da ga vozi u Sremsku Mitrovicu! U jednom trenutku promenio rutu, pa krenuo preko Drine
Hronika

Šiptar tražio od taksiste da ga vozi u Sremsku Mitrovicu! U jednom trenutku promenio rutu, pa krenuo preko Drine

Nakon ubistva policajca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanja njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50) policija intenzivno traga za pucačem za koga se sumnja da je Artan Hajrizi (33) jer je njegov pasoš pronađen na licu mesta, dok je taksista koji ga je vozio uhapšen, a kako saznaje Kurir on je pucača vozio za Sremsku Mitrovicu, ali je došlo do promene plana.

18.07.2024

12:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Potvrđeno pisanje Informera: Tadić više ne igra za Srbiju!
Fudbal

Potvrđeno pisanje Informera: Tadić više ne igra za Srbiju!

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić (35) definitivno se povukao iz nacionalnog tima i "orlovi" će od septembra dobiti novog predvodnika na terenu! Ono što je Informer prvi najavio još 26. juna, dan nakon eliminacije od Danske, danas je i potvrđeno, pošto fudbaler Fenerbahčea više ne namerava da nosi dres nacionalnog tima.

18.07.2024

09:47

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija