• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2024

14:04

Mila Nađ sve rekla javno! Razvodimo se, a živimo zajedno! Sama se brinem o deci i nemam gde!

Masha Bandjur

Društvo

Mila Nađ sve rekla javno! Razvodimo se, a živimo zajedno! Sama se brinem o deci i nemam gde!

Podeli vest

Influenserka Mila Nađ govorila je u Info jutru o mukotrpnom razvodnom procesu kroz koji prolazi i kako tvrdi psihičkom nasilju koje redovno trpi od uskoro bivšeg supruga.

Influenserka je otvoreno govorila o razvodnom procesu navodeći da trenutno sa suprugom živi u stanu koji je kupljen od njenog nasledstva, a u katastru se vodi na njegovo ime.

Ja sam neko ko je sticajem okolnosti još u braku iako se razvodimo još živimo pod istim krovom zbog pravnih komplikacija. Muž nije bio zainteresovan za bilo kakvu konsultaciju sa terapeutom ili psihologom. U stanu u kome živimo suprug je doveo majku, a svaki dan sam konstantno bila izložena psihičkom zlostavljanju - rekla je Nađ.

Foto: Masha Bandjur

 

Mila tvrdi da je suprug u stan uselio i svoju majku koja kako tvrdi pravi "haos" i nered ostavljajući đubre za sobom i u svakoj prepirci stajući na stranu svog sina.

- Meni bi za iseljenje bilo potrebno bar 1500 evra pošto bih bila podstanar koji bi se samostalno brinuo o deci. Kada su socijalne radnice ušle u stan rekle su mi da stan izgleda tipično za nasilnika. Pored toga ja i kad se razvedem moraću da živim sa njim jer ne bih imala gde, a sudski proces oko parčanja imovine može trajati do 15 godina. Stan se u katastru vodi na njega iako je uzet od mog nasledstva što dodatno otežava situaciju - rekla je Nađ.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija