• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2024

17:46

Pitao me je za žurku, više se nismo čuli! Oglasio se mladić koji se na Kipru upoznao sa nestalim Aleksandrom!

Društvene mreže

Društvo

Pitao me je za žurku, više se nismo čuli! Oglasio se mladić koji se na Kipru upoznao sa nestalim Aleksandrom!

Podeli vest

Leskovčanin Aleksandar Gligorijević nestao je 26. jula na Kipru, u gradu Aja Napa dok je bio na letovanju. Poslednji put se čuo sa porodicom 24. jula.

Mladić sa Kipra, koji se odmah uključio u potragu za nestalim Srbinom ispričao je kako se upoznao sa Aleksandrom.

- Upoznao sam Aleksandra prošle godine kada je on došao na Kipar sa devojkom. Kupili su karte za žurku koju ja organizujem i nakon toga sam me je kontaktirao i rekao mi da se super proveo. Pitao me je kada ćemo da napravimo još neku žurku. Ponovo su kupili karte i super su se proveli - rekao je mladić koji je na Fejsbuku potpisan pod pseudonimom.

On dodaje da ga je Aleksandar ove godine ponovo kontaktirao 18. jula kada je došao u Aja Napu.

- Pitao me je da li i dalje organizujemo žurke. Sutradan 19. jula smo se našli i ja sam mu dao kartu. On je tog dana došao na našu žurku i ponovo mi je javio da se super proveo - nastavlja ispovest mladić.

Foto: Društvene mreže

 

Mladić sa Kipra kaže da mu se Aleksandar ponovo javio u nedelju 21. jula.

- Ponovo me je pitao za žurku. To je bio poslednji put da smo se čuli. Mi se nismo družili - objašnjava on.

On dodaje da se jako začudio kada ga je Aleksandrova majka pozvala posle 25. jula.

- Rekla mi je da je sa Aleksandrom bila u kontaktu do 24. jula i da je on nakon toga nestao. Odmah sam pogledao u telefon i video da je na društvenim mrežama poslednji put bio aktivan 24. jula. Bilo mi je žao, ove godine nije došao sa devojkom. Bilo mi je žao i njegove majke, žena je na drugom kraju sveta, ne zna gde joj je sin, hteo sam da se uključim i pomognem. Alarmirao sam policiju, ali do sada nije objavljena nijedna nova informacija - rekao je on.

Mladić kaže da sem onog što je nakon Aleksandrovog nestanka napisao u postu na Fejsbuku, nema novih informacija. Aleksandar je tokom boravka na Kipru bio smešten u hostelu u kome su ostale njegove stvari.

- Ako ste ga videli ili čuli molim vas da me hitno kontaktirate ili zovete policiju. Poslednji put sam razgovarao sa njim prošle nedelje 21. jula na WhatsApp-u i kasnije je posetio bar u kojem radim. Bio je dobar i zdrav i srećan. Danas me je kontaktirala njegova majka iz Srbije koja je navela da je prijavila njegov nestanak - navodi se u pomenutoj objavi.

Kako dalje stoji, Aleksandrova majka je sa sinom poslednji put razgovarala 24. jula, kada joj je rekao da je bolestan i da ima neki virus.

- Nakon tog poziva njemu je telefon postao nedostupan i ne može niko da stupi u kontakt sa njm. Porodica je veoma zabrinuta. Njegove stvari su ostale u hotelu nakon što je izašao u petak uveče 26. jula u provod. Ako ga je neko video ili čuo molim vas da mi pošalje poruku da pokušamo da ga hitno pronađemo - stoji dalje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Napad Irana na Izrael bi nas odveo u Treći svetski rat! Takav sukob jednostavno ne bi mogao da ne eskalira van svojih granica! (VIDEO)
Live TV

Napad Irana na Izrael bi nas odveo u Treći svetski rat! Takav sukob jednostavno ne bi mogao da ne eskalira van svojih granica! (VIDEO)

Najviši iranski zvaničnici sastaće se danas sa predstavnicima regionalnih saveznika iz Libana, Iraka i Jemena kako bi razgovarali o potencijalnoj odmazdi protiv Izraela nakon ubistva lidera Hamasa Ismaila Hanijea u Teheranu, reklo je pet neimenovanih izvora za Rojters. Region se suočava sa rizikom proširenja sukoba između Izraela, Irana i njegovih saveznika nakon ubistva Hanijea u sredu i ubistva višeg komandanta Hezbolaha u utorak u izraelskom napadu na predgrađe Bejruta. O tome kakve, potencijalno katastrofalne, posledice bi ovo moglo da ima na svet govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i glavna urednica Sputnjika Ljubinka Milinčić u emisiji "Info dan" televizije Informer.

01.08.2024

16:00

(VIDEO) Nepravda! Ubio momka i devojku i dobio samo dve i po godine! Bolna ispovest skrhanog oca nastradalog Borisa Majorskog!
Live TV

(VIDEO) Nepravda! Ubio momka i devojku i dobio samo dve i po godine! Bolna ispovest skrhanog oca nastradalog Borisa Majorskog!

Dejana Neralić (17) i njen momak Boris Majorski (18) nastradali su u oktobru 2022. godine, u saobraćajnoj nesreći kod Beške. Osnovni sud u Staroj Pazovi je doneo presudu protiv Slobodana B. (84), vozača "mercedesa" koji je izazvao nesreću, a koji je prvostepeno osuđen na tri godine zatvora! O tom užasnom događaju u Info jutru govorio je otac poginulog momka Vladimir Majroski.

01.08.2024

13:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21