• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2024

09:49

Crnogorci derikože! Srbi poludeli zbog cene parkinga: I onda se pitaju zašto im turizam propada svake godine! (VIDEO)

Shutterstock

Društvo

Crnogorci derikože! Srbi poludeli zbog cene parkinga: I onda se pitaju zašto im turizam propada svake godine! (VIDEO)

Podeli vest

Miločer plaža, jedna od najlepših u Crnoj Gori, postala je centar pažnje zbog cena parkinga, gde na ovoj popularnoj destinaciji košta dva evra po satu, u periodu od šest ujutru do deset uveče, ali i od deset uveče do šest ujutru.

Ovo je izazvalo pomešane reakcije među posetiocima, budući da oni smatraju da je cena previsoka, što može smanjiti privlačnost ove destinacije, posebno za porodice i turiste sa ograničenim budžetom.

- Od ovog parkinga stižete veoma brzo na Kraljevu, odnosno Miločer plažu. Biće vam potrebno od pet do najviše 15 minuta, tako da je ovaj parking na super lokaciji - rekao je Aleksandar na društvenim mrežama.

Međutim, korisnici ove društvene mreže nisu bili oduševljeni informacijom, te su ostavili niz komentara ispod ove objave.

"Ja sam mislila da je ovo ironija'',

"Ni za džabe''

"U Grčkoj je gratis parking''

"Sramota''

"To je nekad bilo slobodno za parkiranje''

"I onda se pitaju zašto im turizam propada svake godine'' bili su samo neki od nezadovoljnih korisnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)
Live TV

U naredna 72 sata Iran će napasti Izrael? Hezbolah odlučuje da li će doći do eksalacije ili ne! (VIDEO)

Nadamo se da će doći do mira između Palestine i Izraela. Za samo nekoliko meseci od Palestine je ostalo sivilo i crnilo. Generalni sekretar Hezbolaha rekao je da je Izrael prešao crvenu liniju i da može da očekujue osvetu. Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i analitičar Luka Stajić. Uživo u program iz Tel Aviva javio se i počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić koji je komentarisao trenutnu situaciju u ovoj zemlji. Uživo u program javio se i novinar Dejan Jelača koji je komentarisao izbore u Americi.

02.08.2024

21:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija