• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2024

15:58

U Beogradu otvoreno groblje za kućne ljubimce: Jedino mesto u Srbiji gde će počivati životinje

Beograd.rs, Pngwing

Društvo

U Beogradu otvoreno groblje za kućne ljubimce: Jedino mesto u Srbiji gde će počivati životinje

Podeli vest

Groblje za kućne ljubimce u Bloku 51 je počelo sa radom 2. 8. 2024. godine. Otvaranjem groblja za kućne ljubimce, Beograd se pridružuje nizu evropskih gradova koji su prepoznali potrebu za ovakvim mestima.

Groblje za kućne ljubimce projektovano je i uređeno sa pažnjom i poštovanjem prema ljubimcima i njihovim vlasnicima, uz obezbeđenje svih neophodnih usluga i pogodnosti za obavljanje ispraćaja. Cilj nam je da vlasnicima pružimo prostor gde na miran i dostojanstven način mogu da se oproste od svojih ljubimaca.

U nastavku su važne informacije u vezi groblja za kućne ljubimce:

Adresa: Ulica Rajkova br. 9, 11077 BEOGRAD-NOVI BEOGRAD

Radno vreme groblja za kućne ljubimce: Prijava uginuća: ponedeljak – nedelja od 0-24 časa Servisni centar: pondeljak-petak od 7 do 15 časova Kamenorezačke usluge: pondeljak-petak od 7 do 15 časova

KONTAKT: 069 855 1240 – prijava uginuća 069 855 1242 – informacije 069 855 1241 – kamenorezačke usluge

Adrese elektronske pošte: servis.grobljekucnihljubimaca@beogradskagroblja.rs info.grobljekucnihljubimaca@beogradskagroblja.rs kamenoresci.grobljekucnihljubimaca@beogradskagroblja.rs

JKP „Pogrebne usluge“ Beograd Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije i podršku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!
Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!

Iranski odgovor na ubistvo političkog lidera Hamasa Ismaila Hanijea u Teheranu će se desiti u pravo vreme i u odgovarajućem obliku, izjavio je vršilac dužnosti ministra inostranih poslova Irana Ali Bageri Kani.

07.08.2024

19:03

Drama na Bliskom istoku! Ubijen komandant Hezbolaha!
Planeta

Drama na Bliskom istoku! Ubijen komandant Hezbolaha!

Komandant Hezbolaha Hasan Fareš Ješi, koji je bio odgovoran za napad protivtenkovskim vođenim raketama na sever Izraela, ubijen je danas u izraelskom napadu dronom na grad Džuaja u Libanu, saopštio je IDF, javlja Tajms of Izrael.

07.08.2024

15:56 >> 16:05

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija