• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2024

09:51

Šta se desi kad lokalca u Crnoj Gori zamolite da slika veridbu? Ovom paru je umalo preseo najromantičniji trenutak! (VIDEO)

Tik Tok Printscreen, 3majaa

Društvo

Šta se desi kad lokalca u Crnoj Gori zamolite da slika veridbu? Ovom paru je umalo preseo najromantičniji trenutak! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan momak rešio je da na letovanju u Crnoj Gori na romantičan način zaprosi svoju devojku.

Uradio je sve kako treba. Izabrao je odličnu lokaciju. Fantastična panorama i pogled na more i brda. Zalazak sunca je bio nestvarno lep.

Momak je kleknuo na jedno koleno. Devojka je bila oduševljena. Na prvi pogled sve deluje idealno. I bilo bi - da momak prethodno nije zamolio slučajnog prolaznika, lokalca, da fotografiše i ovekoveči ovaj romantični trenutak.

Šta se zapravo desilo i kako je ovaj romantični scenario krenuo po zlu objasnila je devojka koja je na Tik Tok nalogu "3majaaa" objavila snimak veridbe.

Bez tona sve deluje savršeno. Mladi zaljubljeni par, okupan suncem... A kada se uključi ton...

"Bravo, svaka čast!", navijao je Crnogorac koji snima dok je momak kleknuo na koleno.

@3majaaa Kad Davor zamoli random Crnogorca da uslika prosidbu na vidikovcu, a lik uzme da snima video i postane naš glavni navijač! 🌅😂 Kad ti je prosidba u Crnoj Gori, dobiješ ceo tim podrške! #crnagora #crnagora🇲🇪 #montenegro #montenegro🇲🇪 #gopro #proposal #ido ♬ original sound - 3majaa

Devojka kaže "da". Mladić joj stavlja prsten na ruku.

"Nisu oni ka mi Crnogorci, mi tremu nemamo", nastavlja da brblja Crnogorac u ovom najromantičnijem trenutku.

Mladić i devojka su presrećni. Kreću da se ljube.

"Ne, nije, nemaju oni ka mi Crnogorci, oni imaju tremu", nastavlja on da izlaže svoje mišljenje dok se mladi ljube.

"Bravo, brate! Toooo kume. To legendo!", navija ovaj Crnogorac podržavajući sve vreme mladi par.

- Kad Davor zamoli random Crnogorca da uslika prosidbu na vidikovcu, a lik uzme da snima video i postane naš glavni navijač! Kad ti je prosidba u Crnoj Gori, dobiješ ceo tim podrške! - navela je devojka u opisu snimka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Sud BIH odlučuje o izručenju jataka šiptarskog teroriste Fatona Hajrizija: Uhapšen u Bijeljini posle ubistva policajca kod Loznice
Hronika

Sud BIH odlučuje o izručenju jataka šiptarskog teroriste Fatona Hajrizija: Uhapšen u Bijeljini posle ubistva policajca kod Loznice

Zoran Miletić, osumnjičen da je pomagao šiptarskom teroristi Fatonu Hajriziju, koji je, u Lipničkom Šoru, kod Loznice, ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića, pojaviće se sutra pred Sudom BIH, nakon čega će sudije doneti odluku da li će, po zahtevu iz Beograda, on biti izručen srpskom pravosuđu ili ne.

21.08.2024

11:29

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija