• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2024

15:41

"Imaš li ti nalepnicu?!" Bizaran snimak iz Vranja zapalio mreže: Žena prevozi frižider na električnom trotinetu

printscreen

Društvo

"Imaš li ti nalepnicu?!" Bizaran snimak iz Vranja zapalio mreže: Žena prevozi frižider na električnom trotinetu

Podeli vest

Od 15. juna ove godine za vozače električnih trotineta obavezna je registraciona nalepnica ali dok policija još uvek muku muči sa onim vozačima koji ne koriste ni zaštitnu kacigu, pojavila se jedna sasvim nova opasnost na ulicama.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je navodno snimljen na ulicama Vranja na kojem se vidi žena kako na električnom trotinetu prevozi ni manje ni više nego - frižider.

Zazuzimajući čitavu desnu voznu traku bez ikakvog obeležja, osim što ugrožava saobraćaj, čini se i da je počinila niz saobraćajnih prekršaja.

Na prvi pogled duhovit snimak, izazvao je buru komentara u kojima jedni hvale dovitljivost žene, dok su drugi pak izrazili zabrinutost zbog nesavesne vožnje.

Što žena uradi, muškarac ne može ni da pomisli - kaže neko u komentaru.

- Nije se morala nikom moliti da joj preveze - dodaje neko od korisnika mreže Instagram.

Ko zna sta ju je nateralo da se ovako sama snalazi - piše u komentaru.

Ipak,bilo je i onih koji oštro kritikuju.

- Koji nivo bolesti, još nema ni kacigu - piše u komentaru.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Užas! Električnim trotinetom ubio Kineskinju
Hronika

Užas! Električnim trotinetom ubio Kineskinju

Pedesetpetogodišnja državljanka Kine preminula je juče u bolnici nekoliko dana nakon što je teško povređena kada je na nju u predgrađu Zagreba dok je prelazila ulicu naleteo mladić koji je vozio električni trotinet.

17.08.2024

11:26

sledeća vest

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija