• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: P. Ivković

07.09.2024

14:13

Mladoj Jasmini je potrebna naša pomoć: Jedina šansa za izlečenje je inostranstvo, a ona veruje u pomoć svih nas

humanost bez granica

Društvo

Mladoj Jasmini je potrebna naša pomoć: Jedina šansa za izlečenje je inostranstvo, a ona veruje u pomoć svih nas

Podeli vest

Jasmina Cvetković (32) je u avgustu 2023. dobila zapaljenje pluća i vodu u plućima. Tada je osetila prve simptome i problem sa matericom, nakon čega joj je urađen skener.

Otkriveno je da ima karcinom na materici i od tada kreće njena borba. Jaca je bila na 28 zračnih terapija. Nije mogla da prima uporedo hemoterapiju, jer joj je opadala krvna slika. Probala je brahiterapiju četiri puta ali bez uspeha. Uradila je sve što je mogla i jedina nada joj je lečenje u Turskoj.

Jasmini su potrebna sredstva za lečenje u inostranstvu, lekove, suplemente, kao i za troškove puta i smeštaja.

Foto: humanost bez granica

 

 

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Jaci da pobedi opaku bolest, tako što će poslati SMS sa brojem 215 na 2407.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Uplati na račun korisnika

Dinarski račun:160-6000001919479-17

Devizni račun:160-6000001920025-28

IBAN: RS35160600000192002528 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Upiši 215 i pošalji SMS na 2407


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija