• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2024

06:57

U Srbiji danas kiša i pljuskovi! Pogledajte šta nas čeka u narednih sedam dana!

Informer

Društvo

U Srbiji danas kiša i pljuskovi! Pogledajte šta nas čeka u narednih sedam dana!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti svežije, a naoblačenje s kišom i pljuskovima sa grmljavinom koje će ujutro zahvatiti Vojvodinu, tokom prepodneva će se proširiti na zapadne, a posle podne i uveče i na ostale delove Srbije.

Padavine će biti izraženije posle podne i uveče i to u zapadnoj polovini zemlje, kao i u Šumadiji. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, a na jugu Banata i u Podunavlju tokom jutra i prepodneva sa udarima olujne jačine istočni i jugoistočni.

Kasnije posle podne i uveče slabljenje vetra, a uveče i tokom noći ka utorku i skretanje na severozapadni pravac. Najniža temperatura biće od 13 stepeni Celzijusa na istoku i jugoistoku, do 24 stepena u Vršcu, a najviša od 27 do 31 stepen.

I u Beogradu danas svežije, ujutru i pre podne postepeno povećanje oblačnosti koje će posle podne i uveče usloviti kišu i pljuskove sa grmljavinom. Vetar umeren i jak jugoistočni, krajem dana u slabljenju.

Najniža temperatura u glavnom gradu iznosiće od 20 do 23, a najviša oko 28 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 16. septembra, u narednom periodu će temperature biti oko proseka za ovo doba godine.

Tokom tog perioda biće promenljivo oblačno i u većini dana nestabilno, mestimično s kišom i lokalno izraženijim pljuskovima sa grmljavinom, samo se u četvrtak očekuje iznad većeg dela kratkotrajna stabilizacija vremena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija