• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

09.09.2024

11:32

Srbi otišli na privatnu plažu na Tasosu pa se gorko pokajali: Pukli pare, a onda shvatili da su prevareni

Shutterstock

Društvo

Srbi otišli na privatnu plažu na Tasosu pa se gorko pokajali: Pukli pare, a onda shvatili da su prevareni

Podeli vest

Turisti iz Srbije na privatnoj plaži na Tasosu samo za ležaljke iskeširali čak 30 evra po osobi!

Sezona letovanja je pri kraju, ali mnogi naši građani još uvek uživaju na primorju. Većina njih tradicionalno iz godine u godinu letuje u Grčkoj i uveliko na društvenim mrežama objavljuje iskustva sa raznih destinacija, ali i koliko ih košta letnji užitak na moru.

Dva para iz Srbije objavila su na Instagram stranici nikana.gr upozorenje za turiste koji letuju na Tasosu i žele da na privatnoj plaži iznajme ležaljke.

- Moram da podelim utiske sa vama kada je plaža u pitanju. Dakle, plan za danas je bio da odemo na plažu Vathi na Tasosu malo iznad Marmerne, koja je generalno prepuna turista čak i u septembru. Znači hteli smo lepu plažu bez prevelike gužve... I tako, otišli mi dva para do Vathi privatne plaže. Čovek ispred rizorta prilazi sam i kaže "ležaljke se naplaćuju 30 evra" i mi naravno prihvatimo. 30 evra po paru dva para "prihvatljivo". Da bi nakon provedenog celog dana i nakon izdavanja fiskalnog računa shvatili da je zapravo 30 evra po osobi, a ne po paru pritom vrlo jasno je rekao čika iz rizorta da je 30 evra za set ležaljki - navodi se u objavi i dodaje:

- Nije bilo nikakvog nerazumevanja, jednostavno bili smo prevareni i ne bih želela da neko bude u istoj situaciji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija