• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

12.09.2024

09:44

Produžen rok za prijavu: Ko još nije konkurisao za ovu isplatu Ministarstva to može da uradi do 10. oktobra!

Shutterstock

Društvo

Produžen rok za prijavu: Ko još nije konkurisao za ovu isplatu Ministarstva to može da uradi do 10. oktobra!

Podeli vest

Rok za prijavu učenika na konkurs za učeničke kredite i stipendije koja se obavlja preko Portala za prijavu za učeničke i studentske stipendije i kredite, produžen je do 10. oktobra, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Prijava studenata za kredite i stipendije počinje 1. oktobra, uputstvo za podnošenje prijave na konkurse za učeničke kredite i stipendije dostupno je na adresi https://kreditistipendije.prosveta.gov.rs

Podseća se da na godišnjem nivou više od 45.000 studenata i učenika konkuriše za kredite ili stipendije, a Ministarstvo prosvete ih odobri oko 30.000.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

Seks i vođenje ljubavi nisu isto! Otkrijte šta vam više leži
Ljubav

Seks i vođenje ljubavi nisu isto! Otkrijte šta vam više leži

Spajanje dva tela u jedno i spajanje hemije između dvoje ljubavnika predstavlja nešto posebno. Ne, to nije običan seks, već nešto sasvim drugačije - vođenje ljubavi. Sigurno sad razmišljate da su to dve potpuno iste stvari, a mi ćemo vam dokazati da nisu pomoću ovih činjenica...

12.09.2024

06:20

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45