• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

21.10.2016

21:39

SILEDŽIJSKO PONAŠANJE NENADA ČANKA U SUDNICI: Urlao, lupao štapom o sto, reagovala sudska straža!

Vesti

SILEDŽIJSKO PONAŠANJE NENADA ČANKA U SUDNICI: Urlao, lupao štapom o sto, reagovala sudska straža!

Podeli vest

Presuda Nenadu Čanku u ponovljenom suđenju za prebijanje Pavla Lešanovića ispred kafane „Tako je suđeno“, koje se desilo u septembru 2012. godine, biće doneta početkom naredne sedemice

Na glavnom pretresu u novosadskom Osnovnom sudu danas su se pojavila obojica aktera, a Čanak je tokom sučeljavanja lice u lice sa Lešanovićem izazvao incident, zbog kog je morala da reaguje sudska straža.

On je tokom sučeljavanja vikao, a zatim i udario štapom za hodanje o sto za kojim sede tužilac i Lešanovićev advokat, nakon čega je Lešanovićev advokat zatražio pauzu i uvođenje sudske straže. Lešanovićev branilac Goran Petronijević je rekao je da se oseća ugroženo i da su ne sme dozvoliti takvo preteće ponašanje, dok su Čankovi advokati objasnili da je on samo hteo da pokaže da ne može da zamahne palicom.

ZAVRŠENO SUĐENJE ČANKU: Presuda zbog tuče u kafani 'Tako je suđeno' zakazana za utorak!

Suđenje je nastavljeno uz prisustvo dva stražara, a danas su iznete i završne reči. Tužilaštvo je zatražilo odbijajuću presudu za delo ugoržavanje sigurnosti, jer je slučaj sa upiranjem pištolja u Leanovićevog vozača Bojana Karišika zastareo.

Pre incidenta Čanak je rekao da nikoga nije tukao, ali da mu je sada žao što nije.

Tužilaštvo je zatražilo da se Čanak kazni ulosvnom kaznom od osam meseci zatvora za nanošenje lakših telesnih povreda Pavlu Lešanovića, kog je, prema optužnici udario štapom u slepoočnicu, što je Čanak negirao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Taki

pre 7 godina

Da li je moguće da se na isti način štite siledžije ?Predmet zastareo ,sramota !

Smiljenka

pre 7 godina

Da je ova drzava normalna, Canak ne bi bio tu gde jeste. A evo zbog cega: 1. Unistavao je drzavna znamenja ( na zgradi RTV ), 2. U Lisinskom je Hrvatima dao podrsku za manifestaciju "Srijem je nas", 3. Bio je i po njegovim recima ostao veliki prijatelj sa Opacicem, 4. Posle petooktobarskih promena trazio je vesanje socijalista na Terazijama, 5. Vredjanje politicara iz drugih stranaka su prostacka, ne duhovita kako misli. 6. Izjava da Vojvodina nije srpska pokrajina ( mozda je hrvatska ili madjarska ) itd.Postoji jos samo jedan covek u Srbiji koji otvoreno rusi drzavu u kojoj i od koje zivi. Uz canka, to je efendija Zukorlcć. od zena Biserko,,Kandicka ,Milicka/ Kad zakon bude jednak prema svima, morace u zatvor svi!

ddd

pre 7 godina

kako stvari stoje sud ce mu usmesto kazne dodeliti orden za hrabrost i junacko delo prebijanja ljudi u ime demokratije i SRAMOTA JE DA TUZILASTVO TRAZI USLOVNU KAZNU ILI DA IDE U ZATVOR ILI DA GA OSLOBODE USLOVNOM KAZNOM PONIZAVAJU SRBIJU I ZRTVU SRAMOTA

vidoje

pre 7 godina

Budala da se naježiš, mnogo je sebi dopustio pismen čovek može sve.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Помахнитало крме у.. - "судском обору"...?!

kkikki

pre 7 godina

nece ga dati unija canak radi sto hoce medu srbima i srbiji srbija pod oko[acijo srbski sud ne vazi

miki delija

pre 7 godina

nesme nikada da zastari predmet on mora u zatvoru siledzijama je tamo i mesto ako je canak nije bog

branko1

pre 7 godina

Oduvek sam "voleo" te "junake"kad su u većini ili sa telohraniteljima.Kad su sami kao pi*ke su ali su zato "junaci"kad su u većiniMnogo me potseća na nekad našu braću iz,sada ,susedne države.Tako se ponaša I ova karikatura od čoveka.i invalid u mozak,dok ga jednog dana neko ne nauči pameti.Dzukela jedna

mile

pre 7 godina

Kad se takvi bave politikom u Srbiji,zasto vredju lik Saleta Mutavog i osudjuju majice sa njegovim likom.\n

vlada

pre 7 godina

.....neko ti je rekao da si "vitkiji" u crnom (?), ne to je tvoja "uniforma", koja simboliše dobre namere i "svetlu" budućnost! Ti si morao u zatvor i zbog motora, s kojim si se /prevelika brzina/osakatio, zbog "divljanja" saonicama po centru N. Sada, zbog otvorenog separatizma i mržnje prema Srbiji, zbog bahatog i raspusnog života iz nerada, a prebijanje Srbina iz Beograda je "šlag na tvoju otrov tortu"! A to šti si samo rodjen u N.S., nisi ti nikakav ni vojvodjanin ni novosadjanin! Ti si izrod!

bubsvaba

pre 7 godina

gOSPODO tužioci koliko košta ovakav predlog sudu ????? nije li vas sramota da izjavite zastarelost jer je pitanje po kon zakonu delo koje je u postupku može da zastari i u cijoj je fijoci zastarelo za koliko EVRICA je zastarelo kako vas nije sramota od svog ... za ovakve predloge sudu ????.

Srbin

pre 7 godina

Mi nemamo pravnu državu - to je problem ali voleo bih da meni zapreti

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17