• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

07.09.2017

07:23

TRAGEDIJA NA PUTU BEOGRAD-NIŠ! Šleper naleteo na dvojicu VOJNIKA i usmrtio ih na licu mesta!

Vesti

TRAGEDIJA NA PUTU BEOGRAD-NIŠ! Šleper naleteo na dvojicu VOJNIKA i usmrtio ih na licu mesta!

Podeli vest

Dva pripadnika Vojne policije poginula su noćas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš, nedaleko od aleksinačkog sela Draževac, kada je na njih naleteo šleper i usmrtio ih na licu mesta

Nesreća se dogodila oko 22.45 časova, a stradali su kapetan Vladan Jovanović (1985) iz Pirota i mlađi vodnik Srđan Stevanović (1974) iz Prokuplja, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Do nesreće je došlo kada je kamion sa prikolicom, beogradskih registarskih oznaka, naleteo na pripadnike vojske koji su se nalazili pored vozila u zaustavnoj traci.

Vozila su bila propisno označena, u njima je bilo 14 pripadnika 3. bataljona Vojne policije koji su se vraćali sa sportskog prvenstva u Beogradu. Ostali pripadnici vojske su nepovređeni, a na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta, navodi se u saopštenju.

Uviđaj je izvršila patrola policije iz Aleksinca, a na mesto nesreće je izašla ekipa hitne pomoći i nadležni tužilac.

Kapetan Vladan Jovanović, rođen je 1985. godine u Pirotu, a u Vojsci Srbije je bio od 19.9.2009. godine.

Mlađi vodnik Srđan Stevanović, rođen je 1974. godine u Prokuplju, a u Vojsci Srbije je od 29.5.2000. godine.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uputili su telegrame saučešća porodicama nastradalih pripadnika Vojske Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija