• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.09.2018

15:45

NEMA MILOSTI ZA KORUMPIRANE! Petorici saobraćajaca koji su primali mito određen pritvor do 30 dana!

Vesti

NEMA MILOSTI ZA KORUMPIRANE! Petorici saobraćajaca koji su primali mito određen pritvor do 30 dana!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana petorici saobraćajnih policijaca iz Lazarevca, koji su uhapšeni zbog sumnje da su primali mito od učesnika u saobraćaju kako im ne bi pisali prekršajne prijave i naloge

 

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak odredio pritvor prema R.Ð. (48), S.N.(40), D.M. (38), I.Ð. (42) i Ž.P. (41), zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogli u toku istrage uticati na svedoke.

Prethodno je Posebno odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pokrenulo istragu protiv njih zbog sumnje da su izvršili krivična dela primanje mita i zloupotreba službenog položaja.

VELIKA AKCIJA MUP! Uhapšeni saobraćajci - TRAŽILI PARE OD VOZAČA DA IM NE PIŠU KAZNE!

Policija je u utorak saopštila da postoji sumnja da su oni od više učesnika u saobraćaju koje su zatekli u izvršenju prekršaja, zahtevali i primali novac u različitim iznosima i da uočene prekršaje nisu evidentirali.

Na taj način su sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist, a protiv učinilaca saobraćanih prekršaja nisu sprovedeni odgovarajući prekršajni postupci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srboljub Sojic

pre 5 godina

Pravda hvata sitne prekrsaje i rigorozno kaznjava a one politicke lopuze se setaju na slobodi i niko im nesme nista. Mnogi su se toliko nakrali i otisli u tajkunske biznise a sada radnike maksimalno iskoriscavaju i stede na njima pa ni osnovnu zastitu na radu nemaju, cesto radnici ginu na poslu.

pera

pre 5 godina

Da je tako kao što naslov kaže AV i SNS bi već gulili krompir u Padinskoj skeli.

SS

pre 5 godina

Šta je ovo ministre,Eliote Nes,a hoćete pravdu i da zaštitite narod, decu po školama.Mislim da ste se zajebali malo,jer ovo su sitne ribice pljuckavice u MUP-u.Poješće vuk magarca,i u ovoj priči.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija