• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ž. I.

13.10.2018

09:05

STRAVA I UŽAS KOD ĆIĆEVCA! Monstrum ponovo napao: VEZAO ŽICOM I SILOVAO KOLEGINICU SVOJE ŽENE!

Vesti

STRAVA I UŽAS KOD ĆIĆEVCA! Monstrum ponovo napao: VEZAO ŽICOM I SILOVAO KOLEGINICU SVOJE ŽENE!

Podeli vest

Dejan T. (47) ponudio prevoz do kuće 37-godišnjoj Lj. Ž., koja je pristala jer ga je znala, ne sluteći kakav joj pakao sledi. Monstrum ju je pretukao, vezao joj ruke žicom i silovao na jednoj livadi. Pre 18 godina počinio je sličan zločin!

 

Branila se

Počela je da se brani, pokušala je i da pobegne, ali Dejan ju je lako savladao jer je mnogo jači od nje
Izvor iz istrage

Dejan T. (47) iz Pojata kod Ćićevca uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je 10. oktobra, u rano jutro, zverski pretukao i silovao Lj. K. (37), koleginicu svoje žene! Monstrum joj je najpre ponudio prevoz, pa joj je žicom vezao ruke na leđima, a zatim se iživljavao nad njom na jednoj livadi!

Na kraju joj je zapretio da će je ubiti ako nekom kaže šta joj je uradio, ali hrabra žena ga je ipak prijavila policiji i monstrum je priveden!

Izvor iz istrage kaže da se jezivo zlostavljanje dogodilo u sredu, oko 7.30.

- Osumnjičeni je tog jutra dovezao svoju suprugu na posao u jednu firmu kod Ćićevca, a zatim je ponudio ženinoj koleginici Lj. K., koja je upravo bila završila posao u trećoj smeni, da je poveze kući. Nesrećna žena ga je prepoznala kao muža svoje koleginice, pa je prihvatila ponudu za prevoz, ne sluteći kakav joj pakao sledi - priča naš izvor.

Jeziva prošlost!

Nakon što je uhapšen D. T. (47) iz Pojata kod Ćićevca, otkriveno da ima jezivu kriminalnu prošlost. D. T. je 2000. godine oteo devojčicu i držao je dva dana, nedaleko od mesta gde je obljubio ženu. Jeziva otmica zbog koje je D. T. svojevremeno i robijao dogodila se pre 18 godina. Nestanak devojčice iz Paraćina tada je prijavila očajna porodica. Pripadnici MUP iz ovog grada u pomoć su pozvali operativce iz Kruševca, koji su odlično poznavali teren Kruševac - Ćićevac - Pojate - Paraćin. Pretpostavljalo se da je tinejdžerka kidnapovana u blizini tadašnje etno-folkoteke, odakle je odvedena u obližnju šumu. Tu ju je D. T. vezao za drvo.
D. T. je posle otmice devojčice završio u zatvoru, ali je nakon nekoliko godina ponovo bio na slobodi. Završavao je iza rešetaka i usled razbojništava, kao i još jednog silovanja u pokušaju. Sa robije je izašao pre nekoliko godina i vratio se u selo kod Ćićevca.
- Osumnjičeni je znao da je porodica imućna, bili su uspešni privatnici, pa je tražio otkup i to više od 100.000 tadašnjih nemačkih maraka - iznosi nezvanično izvor Novosti. 
- Sve je trajalo dva dana i dve noći. Devojčicu je pipkao, neprilično dodirivao, ali nije uspeo da je siluje. Bila je tako vezana za drvo, izmučena i preplašena kada su je policajci našli.

Na pola puta, Dejan je iznenada skrenuo u šumarak i tad je Lj. K. postalo jasno da će je ovaj napastvovati.

- Počela je da se brani, pokušala je i da pobegne, ali Dejan ju je lako savladao jer je mnogo jači od nje. Krvnički ju je izudarao, pa je uzeo neku žicu i vezao joj ruke na leđima, a zatim ju je silovao na malom proplanku, pored auta. Kad je završio sa torturom, zapretio joj je da će je ubiti ako nekom bude rekla šta joj je uradio - navodi naš sagovornik.

AKCIJA MUP U ĆIĆEVCU! Uhapšen jer je ženi ponudio prevoz, pa je ODVEZAO NA LIVADU I SILOVAO!

Nesrećna žena se nekako dovukla do kuće. Posle kraćeg razmišljanja šta da radi, odlučila je da ipak prijavi monstruma.

- Pozvala je policiju, sve im ispričala, a zatim je otišla na lekarski pregled. Doktori su zbog povreda na genitalijama konstatovali da je bila seksualno zlostavljana i to je bilo dovoljno da se manijak privede - objasnio je naš sagovornik.

Dejan je istog dana lociran i uhapšen, a po nalogu tužilaštva, u narednom periodu će se uraditi i veštačenja bioloških tragova.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden na saslušanje u Kruševac, uz krivičnu prijavu za silovanje. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu odredio mu je pritvor do 30 dana po dva osnova - da bi se sprečio da utiče na žrtvu i zbog uznemiravanja javnosti. 

Preti mu do 12 godina

Foto: Informer

Po krivičnom zakoniku, Dejanu T. preti od pet do 12 godina robije zbog silovanja 37-godišnje Lj. K. Inače, prema jednom istraživanju, prosečna presuda za silovanje u Srbiji je sedam godina.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojcica

pre 5 godina

Meni nikako nija jasno zbog cega se sankcije povratincima ovakvih zlocina ne dupliraju?!

Vla

pre 5 godina

Ma tamo ga sahraniti, ovakvima nije mesto medju ljude

Alex

pre 5 godina

Strasno! Pa kako neko ima 3 teska dela iza sebe i setka se najopustenije po ulici? U Americi bi bio posle 3. na dozivotnoj ili smrtnoj!

Jovan

pre 5 godina

Ako ima boga i pravde nebi trebalo da izađe ikada iz zatvora pošto je povratnik pošto piše te da je već odgovarao za to delo a još ima li ta žena muža brata ikog nedaj bože da se to ikome desi od manijaka !

Ljubica Golubović

pre 5 godina

Tako male kazne za silovanje kod nas govore šta naši zakonodavci misle o toj vrsti zločina.Misle da i nije neki zločin.Videla bih šta misle o tome da im monstrum siluje ćerku,sestru,majku ili ženu. Doživotna robija ili kastriranje,još bolje,da može da radi i bude koristan,a bezopasan.

Nije vazno ko sam

pre 5 godina

Prosecna kazna za silovatelje u Srbiji je 7 godina!!! To je zato sto su zrtve uglavnom zene. Da su muskarci zrtve prosecna kazna bi bila barem duplo veca.

cane

pre 5 godina

objasnjenje sudije za pritvor je da covek pvraca

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija