• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

28.10.2018

15:20

DARKO LAZIĆ OSTAJE U KBC ZEMUN! Lekar povređenog pevača saopštio najnovije podatke o njegovom zdravstvenom stanju!

Vesti

DARKO LAZIĆ OSTAJE U KBC ZEMUN! Lekar povređenog pevača saopštio najnovije podatke o njegovom zdravstvenom stanju!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić i dalje se nalazi u veštačkoj komi. Kako Pink.rs saznaje, njegovo stanje u ovom trenutku je stabilno i lekari veruju u pozitivan ishod. Kako Darkov lekar ističe, nema govora o njegovom prebacivanju u drugu bolnicu

 

- Darko je sada bolje. Mi se nadamo najboljem. Nema reči o prebacivanju Darka u drugu bolnicu. Mi činimo sve što je u našoj moći i uvek se nadamo najboljem - rekao je Lazićev lekar za Pink.rs.

Podsetimo, pevača su juče konačno videli i roditelji, majka Branka i otac Milan. Darkova majka je nakon posete sinu izjavila pred okupljenim novinarima da je on sada bolje. Do sada je mogućnost da vidi Lazića imala samo Ana Sević, koja je i dalje njegova zakonita supruga, a juče ga je videla i devojka Marina Gagić koja je došla u KBC Zemun sa njegovim roditeljima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Svaki put napišem komentar sa namerom da će moje molitve pomoći Darku mlad je treba nam svima još dugo mora da bude dobro volimo ga i pštujemo svi !!!

Dragana

pre 5 godina

Neka je on ziv I zdrav svojima ali ne moze se biti veren I imati devojku u isto vreme pa vas molim da svojim izvestavanjem ne zbunjujete omladinu.

Dragojlo

pre 5 godina

Kralju, izdrži, jak si kao stena. Možeš ti to. Uskoro očekujemo tvoj široki osmeh.U sigurnim si rukama, tim stručnih lekara i adekvatni medicinski tretman čini svoje, već si u boljem stanju. Danas u odnosu na juče, a tek sutra još jedan veliki pomak. Verujeo u tebe, dugo, dugo ćeš ti biti sa svojom porodicom,Lorenon, prelepom Marinom i nerodjenim sinom. Okružen si ljubavlju,ni svesta nisi koliko te volio, naša pozitivna energija je oko tebe i sa tobom. Idemo još jednom do pobede, ovoga puta jako... / Nepoznavanje propisa i Zakona dozvoljava vam lupetanja, , veridba nije zakonski čin i nema veze sa tim.Sem toga,mladić je u proceduri razvoda, bivša ima dečka, on devojku, sasvim normalna situacija, oni odavno ne žive zajedno,imaju dobar odnos samo zbog zajedničke ćerkice LORENE,zato ne balavite, jer to nijie vaš problem/.

Srdjan

pre 5 godina

Ne brze od zivota ne samo da podsetim sve prisutne DARKO LAZIC JE LEGENDA ALI ALKOHOL JE ZLO NAROCITO AKI SI ZA VOLANOM POZDRAV SVIMA I NE ZABORAVITE NE BRZE OD ZIVOTA NE JEDNOM SE RODIS REPRIZE ZIVOTA NEMA TO LJUDI ZABORAVLJAJU

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija