• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf/kurir

28.10.2018

20:14

(VIDEO) UŽAS U KRAGUJEVCU! Glumica iz serije "Selo gori, a baba se češlja" pronađena mrtva u stanu!

Vesti

(VIDEO) UŽAS U KRAGUJEVCU! Glumica iz serije "Selo gori, a baba se češlja" pronađena mrtva u stanu!

Podeli vest

Ivana Mlađović (30), glumica serije "Selo gori, a baba se češlja" i bivša Plejboj zečica, preminula je iznenada u Kragujevcu

Prema informacijama iz istrage, uzrok smrti ove devojke, koja je imala epizodnu ulogu Zečice u popularnoj seriji, najverovatnije je droga. 

Ona je sa izvesnim Milošem Kovačevićem pronađena juče u besvesnom stanju u stanu u Kragujevcu.

Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, Plejbojova zečica i epizodna glumica televizijske serije „Selo gori, a baba se češlja“, pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo.

Foto: printscreen TV Pink

 

Pored tela nesrećne devojke, kojoj je titulu Plejboj zečice svojevremeno preotela starleta Soraja Vučelić, pronađen je u besvesnom stanju i njen verenik Miloš K.

Ivana je preminula u bolnici posle teške borbe lekara za njen život, a Miloš se i dalje nalazi u komi. Njemu je posle uzimanja krvi, utvrđen visok nivo narkotika u organizmu.

Mlađovićeva se posle višegodišnjeg bavljenja ritmičkom gimnastikom, okušala i u foto-modelingu.

Foto: printscreen TV Pink

 

U ranijim izjavama za medije rekla je da obožava da ide u šoping, a uveče se provodi đuskajući uz R'n'B i dens. Omiljeni film joj je "Opijum“, a hobi čitanje knjiga. Ipak, najviše od svega volela je uzbuđenje i akciju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija