• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

09.11.2018

15:49

MANIJAK IZ NIŠA KOJI JE PREPADAO DECU I ŽENE IZA REŠETAKA! Skidao gaće i onanisao, A SAD SE BRANI PIJANSTVOM!

Vesti

MANIJAK IZ NIŠA KOJI JE PREPADAO DECU I ŽENE IZA REŠETAKA! Skidao gaće i onanisao, A SAD SE BRANI PIJANSTVOM!

Podeli vest

Nišlija B. Č. (33) u poslednja tri meseca masturbirao pred ženama nasred ulice, ali i pred đacima OŠ "Car Konstantin". U hapšenju pomogla Nišlijka G. M., koja ga je slikala u autobusu

Niška policija uhapsila je juče B. Č. (33), koji je u poslednja tri meseca u okolini Osnovne škole "Car Konstantin" u Nišu onanisao pred prolaznicima, uključujući i đake! On se na saslušanju pravdao da je bio pijan i da se ne seća da je spopadao devojčice i žene. Protiv B. Č. podneta je krivična prijava za polno uznemiravanje.

Često mokri

Pravdao se i da zbog alkohola često mokri i da je zato viđan na ulici sa otkopčanim pantalonama
Izvor iz istrage

Manijaka je prva prijavila Nišlijka G. M., koja ga je svakodnevno viđala ispred zgrade u kojoj živi, a on je bio toliko drzak da joj je čak i pretio nakon što ga je izgrdila zbog perverznog ponašanja. U kampanju za hvatanje manijaka uključili su se i roditelji učenika OŠ "Car Konstantin", koji su posredstvom društvenih mreža apelovali na oprez i zaštitu dece. Međutim, najveći doprinos hvatanju nastranog Nišlije dala je G. M., koja ga je fotografisala u autobusu nakon što ga je uočila da dodiruje devojčice, što je policiji omogućilo da ga identifikuje.

(FOTO) OVO JE MANIJAK KOJI ONANIŠE PRED DECOM ISPRED ŠKOLE! Nišlijka uspela da uslika PSIHOPATU KOJI SPOPADA ĐAKE!

Hrabra G. M. je posvedočila pred policijom da je perverznjak stalno išao ulicom spuštenih pantalona, da je pred prolaznicima onanisao, te da joj je jednom prilikom kazao: "Nikad nisam video pi*ku, prije*alo mi se." Majka jednog deteta, koja ga je uočila u blizini škole, potvrdila je da je manijak držao polni organ i vikao: "Gde ste devojčice?" Druga majka je ispričala da ju je perverznjak pojurio vičući: "Mac, mac, dođi ovamo."

Prete mu do tri godine robije

Polno uznemiravanje uvedeno je izmenama Krivičnog zakonika od 1. juna prošle godine. Za ovo delo, ukoliko je učinjeno prema maloletnicima, što je ovde slučaj, propisana je kazna zatvora od tri meseca do tri godine.

Kako saznajemo, osumnjičeni je pred istražnim organima negirao da je seksualno napastvovao prolaznike.

- Tvrdio je da se često opijao, a tada nije znao šta radi. Takođe, kazao je da zbog alkohola često mokri, pa da je zato viđan na ulici sa otkopčanim pantalonama - kaže naš sagovornik iz istrage.

Međutim, njegove žrtve su ga prepoznale, pa mu je odbrana pala u vodu.

Kako saznajemo, B. Č. je oženjen i živi u selu u okolini Niške Banje.

Njemu je nakon hapšenja određeno zadržavanje, nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužilaštvu. 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija