• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

02.11.2018

09:01

(FOTO) OVO JE MANIJAK KOJI ONANIŠE PRED DECOM ISPRED ŠKOLE! Nišlijka uspela da uslika PSIHOPATU KOJI SPOPADA ĐAKE!

Društvo

(FOTO) OVO JE MANIJAK KOJI ONANIŠE PRED DECOM ISPRED ŠKOLE! Nišlijka uspela da uslika PSIHOPATU KOJI SPOPADA ĐAKE!

Podeli vest

Gordana M.: Tog ludaka viđam svakodnevno već skoro tri meseca, vadio je penis i onanisao i preda mnom. Isti taj bolesnik je spopadao i devojčice kod OŠ "Car Konstantin"

Manijaka koji je vadio penis i onanisao pred đacima OŠ "Car Konstantin" viđam skoro svakodnevno u blizini moje zgrade. Dok vičem na njega i teram ga, on ne prekida da onaniše! Rekao mi je: "Nikad nisam video pi*ku, prije*alo mi se"! Zamislite tu drskost! Apelujem na policiju da ga što pre uhapsi, priča Gordana M. iz Niša, koja je nedavno uspela da uslika ovog psihopatu u javnom prevozu.

Ludak

Dok sam ga terala, rekao mi je: "Nikad nisam video pi*ku, prije*alo mi se"
Gordana M.

Hrabra Gordana je poslednjih meseci više puta vikala na manijaka i terala ga ispred svoje zgrade, jer se plaši za bezbednost svoje 18-godišnje ćerke.

- Tri meseca je skoro svakog dana tu, otkopčanog šlica i sa rukom na penisu. Dok vičem na njega i teram ga, on ne prekida sa perverzijama. Čak me je i psovao što ga teram i pretio mi kamenom - priča Gordana, koja se oglasila nakon žalbi roditelja učenika niške OŠ "Car Konstantin" da im taj manijak uznemirava decu.

Foto: Goradana M./privatna arhiva

Ona je ovog bolesnika prijavila policiji još pre dva meseca, ali on još nije uhvaćen, pa se i dalje skoro svakodnevno suočava sa njim.

PEDOFIL IZ KOMŠILUKA! Manijak iz Grocke stavio devojčici P*NIS u ruke i pitao: "DA LI MOŽES DA POGODIŠ KOJI JE OVO PRST?"

- Kada sam ga prvi put videla sa otkopčanim šlicem, kazala sam mu: "Budalo jedna, šta radiš tu?" Rekao mi je: "Imam pravo da močam (uriniram, prim. aut.)." Naravno da sam odmah znala da laže, jer je sve vreme onanisao dok sam mu prilazila. Sledeći put kada sam ga ponovo terala, rekao mi je: "Nikad nisam video pi*ku, prije*alo mi se", a sve vreme je držao polni organ u ruci i onanisao! Nijednog trenutka se nije zakopčao, užas jedan - priča ogorčena žena.

U policiji ozbiljno shvatili prijavu

Gordana M. kaže da je zadovoljna reakcijom policije i nada se da će manijak uskoro završiti iza rešetaka.
- Inspektor Miloš Paunović je ozbiljno shvatio prijavu koju smo podnele ja i ćerka. Zvao me je u više navrata, dolazio je kod nas, imam poverenja u njega i verujem da će onaj bolesnik najzad završiti tamo gde mu je mesto - kaže Gordana.

Ona kaže da je više puta pokušala da ga fotografiše, ali manijak bi joj svaki put umakao čim bi se mašila za mobilni telefon.

- Nedavno sam ga videla u autobusu kojim se prevoze deca iz Ekonomske škole. Primetila sam jednu devojčicu kako se migolji, shvatila sam da joj se nešto dešava. Pogledala sam bolje i prepoznala manijaka pored nje! Odmah mi je bilo jasno da je seksualno uznemirava. Uspela sam tada da ga krišom fotografišem. Pokušala sam da ga pratim kad je izašao iz autobusa u centru grada, pošla sam za njim kako bi saznala gde stanuje ili radi. Međutim, on je ušao u sledeći autobus, verovatno da nastavi perverzije - navodi Gordana, koja je predala sliku manijaka policajcima i nada se da će on što pre biti uhapšen.

Najviše se, kaže, plaši za svoju ćerku, kao i za ostalu decu koja žive u ovom delu grada.

- Ćerka je učenica Ekonomske škole, mora da se vraća taksijem kući jer je u popodnevnoj smeni, a tad je mrak. Žao mi je što ljudi koji svakog jutra ovde prolaze i vide ga okreću glavu na drugu stranu. Da mi se neko od njih pridružio, verujem da bismo do sada uhvatili tog bolesnika - zaključuje ova Nišlijka.

OBLJUBIO MENTALNO ZAOSTALU DEVOJČICU! Strava i užas u Subotici uhapšen opasan pedofil!

Podsetimo, roditelji mališana iz OŠ "Car Konstantin" požalili su se da je ovaj manijak skidao gaće pred đacima u blizini škole, onanisao pred njima i vikao im: "Gde ste, devojčice?" Nasrnuo je i na 35-godišnju A. S. na sporednom putu u blizini ove škole i dozivao je: "Mac, mac! Dođi 'vamo!"

S obzirom na to da je u poslednje vreme bilo nekoliko prijava da neki sumnjivi muškarac seksualno uznemirava i đake drugih osnovnih škola u Nišu, sasvim je moguće da je reč o istom manijaku. 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Voja

pre 5 godina

Pa sto mu pokriste oci? Da bi ga teze prepoznali? Ovako lici na zoro-a sa ovim povezom

SMOKI

pre 5 godina

To je bolestan covek.Koliko vidim nikoga sem verbalno nije povredio.Treba mu pomoci. Odvesti ga u neku javnu kucu da vidi i oseti sto treba.Ozeniti ga sa dve iskusne domacice da bi bio zauze svojim radnim vremenom.Jos bolje bi bilo dovesti ga u ZADRUGU.Tamo su mu sve potencijalne musterije.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Skandal u BiH! Vehabije pucaju na vojnom poligonu! Haos kod Mostara, za šta se ovi spremaju?!
NEVEROVATNO

Skandal u BiH! Vehabije pucaju na vojnom poligonu! Haos kod Mostara, za šta se ovi spremaju?!

Pripadnici vehabijskog pokreta sa ženama i decom došli su 16. februara na vojni poligon kod kasarne "Miralem Jugo" kod Mostara i pucali iz vatrenog oružja. Čitav slučaj bi bio zataškan da ovo nije snimio jedan od vojnika Oružanih snaga BiH i poslao snimak nadređenima. Usledila je istraga, i otkrilo se da je dozvolu za vežbanje bojevom municijom na poligonu kasarne za taj dan imao Klub za praktično streljaštvo "Velež", koji se 16. februara prijavio na vežbe, a ispostavilo se da su pojedini članovi bliski vehabijskom pokretu, pišu Novosti.

23.04.2024

10:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija