• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2018

13:00

USKORO SUĐENJE ZA UBISTVO BLAŽA ĐUROVIĆA: Ivanov i Vesković sa 29 projektila likvidirali poznatog kriminalca!

Vesti

USKORO SUĐENJE ZA UBISTVO BLAŽA ĐUROVIĆA: Ivanov i Vesković sa 29 projektila likvidirali poznatog kriminalca!

Podeli vest

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv dvojice optuženih za ubistvo Blaža Đurovića (39) 10. marta ove godine na Dušanovcu

Ovom odlukom potvrđeno je rešenje o potvrđivanju optužnice Višeg suda u Beogradu, pa će u narednom periodu biti zakazano pripremno ročište, a potom i suđenje.

Potvrđenom optužnicom Nemanja Ivanov (36) i Darko Vesković zvani Prika terete se za teško ubistvo u saizvršilaštvu i nedozvoljeno nošenje oružja. Ivanov i Vesković se nalaze u pritvoru.

Ivanov je uhapšen u Beogradu dve nedelje nakon ubistva, a Vesković 2. aprila u Zagrebu odakle je par meseci kasnije izručen Beogradu.

Foto: Informer

Dušanovac


Oni se terete da su iz automatske puške sa 29 projktila iz automobila ubili Đurovića a nakon toga, zapalili njegov automobil.

Na teret im se stavljaju krivično delo teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u saizvršilaštvu.

Mediji su preneli da je Đurović ubijen ispred kuće rođenog brata Saše u Ulici Vojvode Skopljanca broj 22, nakon što je dovezao njega i decu.

Ivanov je u februaru ove godine pravosnažno osuđen na dve godine zatvora za krivično delo lake telesne povrede (u tu kaznu mu je uračunata i ranije izrečena kazna zatvora u trajanju od osam meseci po pravnosnažnoj presudi) zbog učešća u sukobu u beogradskom hotelu "Majdan" u januaru 2015. godine, kada je ubijen Vladan Veličković.
 

EVO KO JE IZREŠETAN U BMW NA DUŠANOVCU: Ubijeni Blažo Đurović u dosijeu ima više od 10 TEŠKIH KRIVIČNIH DELA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

A kad će da počne suđenje ubicama dvojice gardista u Topčideru?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija