• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2019

16:51

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! U Pančevu uhapšena dva bandita zbog RAZBOJNIŠTVA, ORUŽJA, NAPADA NA SLUŽBENO LICE...

Vesti

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! U Pančevu uhapšena dva bandita zbog RAZBOJNIŠTVA, ORUŽJA, NAPADA NA SLUŽBENO LICE...

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su D.A. (1976) i M.T. (1986), obojica iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo, napad na službeno lice u vršenju dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

Oni su osumnjičeni da su u petak oko 18:30, maskirani ušli u menjačnicu u Banatskom Karlovcu i uz pretnju pištoljem od radnika oduzeli 1.200 evra i oko 350.000 dinara, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu, saopštio je MUP. 

Policijska patrola je na ulazu u Pančevo pokušala da zaustavi vozilo, marke "alfa romeo", u kojem su se nalazili osumnjičeni, ali se vozač oglušio o naredbu, a kada je potera okončana dvojica osumnjičenih izašla su iz zaustavljenog vozila i uperila pištolje u pravcu policijskih službenika. 

Policajac je potom jednom od osumnjičenih, koji je repetirao pištolj, uspeo da izbije oružje iz ruke i savlada ga, dok je drugi osumnjičeni pokušao da pobegne, ali su ga u blizini sustigle i savladale druge policijske patrole. 

Pretresom osumnjičenih i vozila koje su koristili pronađena su dva pištolja, jedna bomba, pancir, dve radio stanice, bejzbol palica, municija različitog kalibra, kao i novac koji su protivpravno prisvojili iz menjačnice. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom Višem tužilaštvu u Pančevu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
barbara

pre 5 godina

Al se policija osilila,diraju nase blago nacitano rodila ih majka.Stidi se policijo.Sta li kaze mister djiki i boskić bas bi volio da cujem.Sodoma i gomora

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija