• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/inforemr.rs

08.02.2019

09:50

(VIDEO) JAČI OD BOLA! Pogledajte kako je Mladen Mijatović IZVEŠTAVAO SA MESTA NESREĆE u kojoj je njegova devojka DEA TEŠKO POVREĐENA!

Vesti

(VIDEO) JAČI OD BOLA! Pogledajte kako je Mladen Mijatović IZVEŠTAVAO SA MESTA NESREĆE u kojoj je njegova devojka DEA TEŠKO POVREĐENA!

Podeli vest

Mijatović je potpuno objektivno izvestio o nesreći, okolonostima i povređenima, a Deu je nazvao "omiljenom koleginicom"

U momentima kada je juče rano ujutro povređena voditeljka TV Pinka Dea Đurđević, njen kolega, ali i životni saputnik Mladen Mijatović je zanemeo. To je bio prvi teren, prva hronika, sa koje nije mogao da izveštava.

Ali samo nekoliko sati kasnije on se iz bolnice vratio u televiziju i potpuno profesionalno napravio izveštaj o nesreći u kojoj su povređene tri osobe.

Uspeo je da zadrži emocije, da pritaji bol u srcu i sačini prilog o nesreći kakav od njega uvek možemo da očekujemo.

Izveštaj je emitovan i jutros u programu "Novo jutro", koji je jutros vodio samo Predrag Sarapa.

- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Kliničko-bolničkog centra Dragiša Mišović povređene su tri osobe, među kojima je i voditeljka televizije Pink Dea Đurđević.

SARAPA SE SLOMIO U JUTARNJEM PROGRAMU: Kad sam video Deu kako leži tamo, i još kad sam je čuo šta govori...

Prvi rezultati istrage ukazuju da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovala dva autobusa i tri automobila. Autobus na liniji 78 je pod za sada neutvrđenim okolnostima izleteo desno sa kolovoza Ulice Ljutice Bogdana i udario Deu koja je kao pešak stajala na trotoaru.

Foto: printscreen

Autobus je prignječio Deu uz ogradu i vukao je nekoliko metara. Tom prilikom 27-godišnja voditeljka zadobila je politraume i teške povrede ekstremiteta. Najbolji tim lekara preduzeo je sve mere kako bi se stabilizovalo zdravstveno stanje naše koleginice koja je u ovoj nesreći najteže povređena", izvesto je Mijatović.

Prve informacije o stanju Dee Đurđević nisu bile nimalo optimistične, jer je u trenutku sudara ostala bez ruke. Ali, neverovatnom srećom i umešnošću lekara VMA, ruka koja je bila potpuno otkinuta nanovo je prišivena.

KRVAV SAM I ZNOJAV, BILA JE TO POTPUNO IŠČUPANA I OPEČENA RUKA, ALI PRIŠILI SMO JE SAVRŠENO! Oglasio se dr Bumbaširević koji je uspešno OPERISAO DEU ĐURĐEVIĆ!

Prema informacijama koje je izneo vozač autobusa nakon nesreće, a što je bilo i vidljivo na terenu, u blizini mesta nesreće pukla je cev i počela je da se sliva voda.

Na mestu nesreće po nalogu javnog tužioca urađen je uviđaj. Tokom uviđaja uočeno je da je nedaleko od mesta nesreće iz kolovoza izvirivala voda, koja se slivala niz bulevar i Ulicu Ljutice Bogdana, koja je bila pod poledicom i klizava.

Sva vozila koja su učestvovala u saobraćajnoj nezgodi odneta su na vanredni tehnički pregled. Niko od učesnika u nesreći nije bio pod dejstvom alkohola. Tokom dalje istrage biće poznat uzrok nezgode, odgovornost učesnika i uticaj drugih faktora. Mladen Mijatović, televizija Pink - završio je prilog poznati novinar crne hronike.

POGLEDAJTE IZVEŠTAJ MLADENA MIJATOVIĆA O NESREĆI




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija