• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

19.03.2019

10:07

ŠOK U AUTO SERVISU U VRANJU! Podigli su auto da ga servisiraju, A ONDA SU UGLEDALI - BOMBU!

Vesti

ŠOK U AUTO SERVISU U VRANJU! Podigli su auto da ga servisiraju, A ONDA SU UGLEDALI - BOMBU!

Podeli vest

Pripadnici specijalizovanih timova policije u ponedeljak uveče u donjem delu Vranja, na uglu Kragujevačke ulice i Vase Čarapića, demontirali su napravu podmetnutu pod automobil za koju se sumnja da je eksplozivna

Slučaj je potvrdila je Policijska uprava Vranje.

Sumnjiva naprava je otkrivena u jednom auto servisu oko 13 časova, kada su majstori krenuli da servisiraju auto koji im je ostavljen. Odmah su pozvali policiju, koja je brzo regaovala.

Otkriveno je da je bomba je podmetnuta ispod automobila "fiat bravo", ali nije poznato kojih registarskih oznaka. Ulica je ubrzo blokirana policijskim automobilima i čekalo se da stignu specijalno obučeni stručnjaci za rad sa eksplozivom.

Utvrđeno je da se na karoseriji automobila, ispod sedišta vozača, nalazi naprava za koju se sumnja da je eksplozivna. Specijalizovana ekipa policije je demontirala tu napravu u večernjim časovima.

Obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Vranju po čijem nalogu je izvršen uviđaj.

Istraga o ovom slučaju je u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija