• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

18.04.2019

09:37

(FOTO) SESTRIĆ DARE BUBAMARE U ZATVORU U NOVOM SADU! Stefan Vilotijević koji je teško ranjen u mafijaškoj sačekuši u Beču izručen Srbiji!

Vesti

(FOTO) SESTRIĆ DARE BUBAMARE U ZATVORU U NOVOM SADU! Stefan Vilotijević koji je teško ranjen u mafijaškoj sačekuši u Beču izručen Srbiji!

Podeli vest

Stefan Vilotijević (23), koji je teško ranjen u obračunu u Beču, u kojem je ubijen član "kavačkog" klana Vladimir Roganović, izručen je Srbiji

Sestrić Dare Bubamare i sin ubijenog kriminalca Kićuna Vilotijevića ranjen je u sačekuši u Beču 21. decembra 2018. godine.  

Pucnjava se dogodila kada su Vilotijević i Roganović izašli iz bečkog restorana.

OTKRIVENO KAKO IZGLEDA UBICA ROGANOVIĆA! Visok, neobrijan muškarac sa crnom kapuljačom peške se udaljio sa mesta zločina

- Kićunov sin je bio teško povređen, ali je posle oporavka u bolnici u Austriji, u kojoj je bio pod nadzorom policije, pušten na slobodu uz kauciju od 20.000 evra. Uslov je bio da navede tačnu adresu na kojoj će boraviti u Beču do odluke o izručenju. Pošto se oporavio, a Austrija protiv njega nije vodila postupak, on se saglasio da po skraćenom postupku bude izručen Srbiji, odnosno da sam dođe u Srbiju i javi se Višem sudu u Novom Sadu do 15. aprila - preneli su austrijski mediji.

Foto: Instagram/ladylilyns

Vilotijević sa majkom u bolnici u Beču

Pre nekoliko dana sam je došao na granicu sa Srbijom i tada su mu stavljene lisice.

TREĆI ČOVEK REŠAVA LIKVIDACIJU ROGANOVIĆA?! Svi se pitaju KO JE ON! Stajao je iznad upucanog Vladimira! Očevici su čuli kako mu govori OVO!

- Poternica, koja je za njim raspisana prošle godine, i dalje je bila na snazi kada je došao na granicu sa Srbijom i on je uhapšen. Priveden je sudiji novosadskog Višeg suda. Pošto je pritvor ostao na snazi, on je zadržan u njemu - potvrdio je Zoran Jakovljević, portparol Višeg tužilaštva u Novom Sadu. Za krivično delo za koje se sumnjiči Vilotijeviću preti kazna od dve do 12 godina zatvora. 

Vilotijević, poznatiji kao Mali Kićun, sproveden je u pritvor zatvora na Klisi.

Foto: Vladimir Roganović, Foto: Printscreen Facebook/Vladimir Roganović

Vladimir Roganović

RAFAL OD 10 METAKA

Vilotijević i Roganović našli su se na meti napadača čim su u decembru prošle godine izašli iz poznatog bečkog restorana, gde su ručali s prijateljem koji je kod sebe imao dokumenta na ime Danijela Milićević. Posle pucnjave Vilotijević je pod policijskom pratnjom prebačen u bolnicu, a treći mladić je zbog nelogičnih izjava koje je dao o vatrenom obračunu zadržan u pritvoru u Austriji.

- Posle pucnjave u kojoj je ispaljeno 10 hitaca na Roganovića i Vilotijevića, treći muškarac je dotrčao do njih i prema rečima svedoka ponavljao: "Brate, brate, drži oči otvorene", obraćajući se Vilotijeviću. Policiji je bilo jasno posle izjava očevidaca da je treći muškarac poznavao žrtve, ali je on tvrdio da Vilotijevića ne zna. Zbog nelogičnih izjava, on je tada zadržan u policiji - preneli su austrijski mediji.

Bečka policija inače još uvek traga za napadačem, a sumnja se da je Roganović ubijen u ratu "kavačkog" i "škaljarskog klana", koji je počeo 2014. zbog nestanka 200 kilograma kokaina u Valensiji i koji je do sada odneo preko 20 života.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija