• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.05.2019

15:05

POLICIJA NA TRAGU TROSTRUKOM UBICI! Stefanović očekuje brzo hapšenje MONSTRUMA IZ NOVOG SADA!

Vesti

POLICIJA NA TRAGU TROSTRUKOM UBICI! Stefanović očekuje brzo hapšenje MONSTRUMA IZ NOVOG SADA!

Podeli vest

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da je policija na tragu osumnjičenom za trostrko ubistvo u Novom Sadu i da očekuje da će on brzo biti uhapšen.

 

- Ogromna tragedija koja se dogodila jutros u Novom Sadu je u potpunosti podigla policiju na noge. Mi smo angažovali sve jedinice, helikoptersku i Žandarmeriju, kao i Policijsku upravu Novi Sad i jedinicu Kriminalističke policije i došli do inicjalnih informacija vezanih za moguće kretanje izvršioca. Pratimo te informacije, sada se vrši pretraga terena i ja očekujem da će on relativno brzo biti u rukama policije - rekao je Stefanović novinarima u Novom Sadu.

(FOTO) OVO JE MIRJANA KOJA JE UBIJENA JUTROS U NOVOM SADU! Muž Goran presudio je i njoj i njenim roditeljima!

On je istakao da je tragično kada se desi ubistvo poput jutrošnjeg i da se mora delovati preventivno.

- Zato i počinjemo od škole, gde sa decom razgovaramo o tome koliko je štetno svako nasilje. Moramo da ragzovaramo sa građanima, ljudi moraju da shvate da moramo da odustnemo do nasilja - poručio je ministar, koji je u Novom Sadu pristutvovao obeležavanju Međunarodnog dana nestale dece u organizaciji Fondacije Tijana Jurić.

(FOTO/VIDEO) TRAUMA ZA CEO ŽIVOT! Deca gledala kako im otac MASAKRIRA MAJKU, DEDU I BAKU! Stariji sin pozvao ujaka posle KRVAVOG PIRA!

Stefanović je rekao i da su rezultati sve bolji, te da je stanje u odnosnu na pre 10, pet ili dve godine popravljeno, s obzirom na novi zakon o sprečavanju nasilja u porodici, edukacije, ali da to još uvek nije dovoljno.

Dodao je da očekuje i da će uz pomoć oštrijih zakonskih sankcija sud, onome za koga utvrdi da je počinio teško krivično delo, dosuditi tešku kaznu, kako bi se poslala poruka onima koji razmišljaju o takvom krivičnom delu, da se to ne isplati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija