• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdana Gligorijević

05.07.2019

21:35

DETALJI PORODIČNE DRAME U POŽEŠKOM NASELJU VISIBABA! Starac upucao pastorku, pa pokušao da se ubije!

Vesti

DETALJI PORODIČNE DRAME U POŽEŠKOM NASELJU VISIBABA! Starac upucao pastorku, pa pokušao da se ubije!

Podeli vest

Milisav Nikolić (80) posle žučne svađe u dvorištu porodične kuće lovačkom puškom sa tri hica teško ranio Snežanu Mandić (50). Potom je i sebe upucao u rame

Milisav Mićo Nikolić (80) preksinoć je lovačkom puškom teško ranio svoju pastorku Snežanu Mandić (50) posle žučne svađe u dvorištu porodične kuće u požeškom naselju Visibaba. Pomahnitali starac je potom pokušao da se ubije, ispalivši sebi hitac u rame!

On nije u životnoj opasnosti, ali je Snežana u kritičnom stanju i ima tri prostrelne rane u predelu ramena, stomaka i butine.

Voleo da popije

Porodična svađa je, kako smo saznali od Mićine komšinice, počela u sredu oko podneva, a trajala je do uveče, kad je i došlo do pucnjave. Sve se dešavalo ispred kuće u kojoj žive Snežanina majka Dara Todosijević i očuh Mićo Nikolić.

Pogan jezik

Bio je pogan na jeziku kada popije. Vikao je, vređao je Daru, pa i njene ćerke
Komšinica

- Celo popodne se čula svađa između Mića i Dare. I inače su se često svađali, ali ovo u sredu je bilo naopako. Negde oko 16 časova došla je Sneža, Darina ćerka. Svađa se nastavila, a posle dva sata začuli su se pucnji. Jedan naš komšija odmah je pozvao policiju, koja je ubrzo stigla, a potom i dva saniteta... Policajci su bili baš dugo, radili uviđaj, otišli su tek oko ponoći - priča nam jedna komšinica.

Meštani ovog naselja kažu da je Mićo voleo da popije neku više.

Foto: Informer DN

- Bio je pogan na jeziku kada popije. Vikao je, vređao je Daru, pa i njene ćerke. A ni Dara mu nije ostajala dužna, nego je uzvraćala istim tonom. Ona ima dve ćerke iz prvog braka. Obe su ih stalno obilazile i donosile im pune kese. I juče je Sneža, koja živi u Šljivovici, došla da ih obiđe. Jadnica, nije se nadala šta će doživeti. Svi su čuli kako je vikao i vređao njih dve, psovao, pretio. Čulo se sve do prodavnice - navodi meštanin Visibabe.

Prema njegovim rečima, Mićo je pre desetak godina došao da živi kod Dare u ovo naselje:

- Ranije je živeo nedaleko odavde. Posle nekog vremena, kada je Dara ostala udovica, došao je kod nje. U početku su se lepo slagali, ali zadnjih godina su se stalno svađali. Jednom sam čak čula kada mu je rekla da će zvati policiju, a on joj je uzvratio da ima pušku i da policija neće stići da je spasi. Uprkos svemu tome, komšije su cenile Miću, jer je bio vredan i odgovoran sa obavezama.

Oboje operisani

Posle pucnjave i Mićo i Sneža su odvezeni u užičku bolnicu.

- Muškarac je zadobio prostrelnu ranu ramena, operisan je i nije u životnoj opasnosti. Žena je takođe operisana, ali je u teškom stanju i životno ugrožena, ima tri prostrelne rane u predelu ramena, stomaka i butine - potvrdila je Danijela Vasilijević, portparol Zdravstvenog centra Užice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija