• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

13.07.2019

21:23

ŠTA SE STVARNO DESILO NA AVALI?! Milan izrešetao dilera, pa ga OVERIO HICEM U GLAVU!

Vesti

ŠTA SE STVARNO DESILO NA AVALI?! Milan izrešetao dilera, pa ga OVERIO HICEM U GLAVU!

Podeli vest

Beogradska policija je u rekordnom roku rasvetlila ubistvo Radovana Pajovića (32), čiji je leš pronađen ispod sena u selu Rakovica, kod Avale, i uhapsila Milana Ž. (47) zbog sumnje da je počinio taj stravičan zločin!

Kod osumnjičenog je policija pronašla i pištolj kojim je navodno izvršeno svirepo ubistvo, a sumnja se da su motiv neraščišćeni računi u kriminalnim poslovima. Milan Ž. se tereti da je 11. jula ove godine u Pajovića na njivi ispalio više hitaca, a potom ga je prekrio senom i pobegao. Beživotno telo je istog dana, u večernjim satima, pronašao traktorista koji je došao na njivu da pokupi seno. Veruje se da je ubistvu prethodila svađa oko posla.

- Ubijeni Pajović važio je za sitnijeg dilera narkotika, koji je nedavno napredovao u hijerarhiji. S druge strane, osumnjičeni Milan Ž. navodno je visokopozicionirani član ekipe koja se bavi krađama automobila. Navodno je tipovao vozila po porudžbini, a posle je sređivao papire za dalju preprodaju - objašnjava izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, istragom bi trebalo da bude utvrđen pravi motiv ubistva, odnosno šta je to u poslu pošlo po zlu, pa je Pajović morao da plati glavom.

- Do sada je utvrđeno da su se Pajović i Milan Ž. našli blizu sela Rakovica kako bi rešili nesporazume. Sumnja se da je u žaru verbalnog sukoba Milan Ž. potegao pištolj, izrešetao Pajovića po stomaku i grudima, a potom ga overio hicem u glavu. Posle ubistva je, kako se sumnja, pokupio čaure - kaže izvor.

Milan Ž. je na saslušanju delimično priznao zločin. Kako saznajemo, rekao je da je sa Pajovićem imao probleme, ali nije sve precizirao.

- Istraga treba da utvrdi tačan motiv. Priča se da su se posvađali jer je Milan Ž. hteo da proširi posao, pa je doveo svoje klince na Pajovićevu teritoriju. Proverava se i da li su istinite priče o tome da je Milan prodao Pajoviću neispravan automobil, pa je ovaj tražio da mu vrati novac, što je Milan odbio. Ono što je sigurno jeste to da Pajović nije znao da upada u zamku. Na sastanak je došao u bermudama i majici, bez oružja, opušten, verujući da je problem rešen - priča naš dobro obavešteni izvor. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija