• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.04.2016

20:00

DAČIĆ U JAGODINI: Manite se ćorava posla, SPS ni NATO bombe nisu uništile!

Zanimljivosti

DAČIĆ U JAGODINI: Manite se ćorava posla, SPS ni NATO bombe nisu uništile!

Podeli vest

Predsednik Socijalisitičke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić poručio je danas onima koji misle da socijalisti mogu da nestanu i da mogu da ih unište da se "manu ćorava posla" jer, kako je naveo, to nisu mogle da urade ni Nato bombe

- Ne preti Srbiji nikakva opasnost od nas koji smo ovde, mi smo tu da branimo Srbiju, da je čuvamo jer iz naših redova nije potekao ni jedan izdajnik - kazao je Dačić na predizbornom skupu koalicije SPS i Jedinsvena Srbija.

Palma: Imaćemo 60 poslanika

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma očekuje da će koalicija SPS-JS imati 60 poslanika u parlamentu.

- Ova koalicija boriće se u parlamentu da se plate povećavaju, da se ne ostaje bez posla. Dačić i ja ćemo pomoći da Srbija stane na zdrave ekonomske noge - rekao je Marković.
On je podsetio da je 2008. godine u Jagodini napravljena proevropska vlada.

- Da mi nismo napravili tu vladu danas bi morali da idete u ambasade po vizu i ni jedan investitor ne bi došao u Srbiju - kazao je Marković.

On je naveo da ova koalicija na izbore 24. aprila ide pobedi i da se bori za spas Srbije.

IVICA DAČIĆ UVEREN: Posle izbora ipak moguć nastavak saradnje SPS i SNS!

- I ako ne uspemo da pobedimo sigurno ima onih koji govore o tome da mi više nećemo biti u vladi, ali ako je za Srbiju bolja vlada sa Tadićem, Čedom, Čankom, sa Pajtićem, nemam ništa protiv - rekao je Dačić na konvenciji koalicije SPS i Jedinstvena Srbija (JS) u Jagodini.

On je dodao da se ta koalicija borbom za socijalnu pravdu bori i za spas Srbije.

- Ne može Srbija da funkcioniše bez onih koji se zalažu za socijalnu pravdu, bez onih koji delima potvrđuju sve ono što govore a to mogu da vide i ovde u Jagodini - rekao je Dačić.

Dačić je, predstavljajući Jošku Broza, koji je na listi ove koalicije, rekao da je u vreme njegovog dede Josipa Broza Tita, bilo fabrika, duplo više radnika nego penzionera, ljudi se su besplatno lečili, a radnici su dobijali stanove.

DAČIĆ U ČAČKU: Oni koji su izveli 5.oktobar danas se kaju!

- To je bilo vreme kojim se ponosimo i vratićemo to vreme. Kao što u ekonomiji kažemo kupujte domaće, ja vam kažem i u politici kupujete domaće, mi smo proizvedeni u Srbiji, nama niko ne komanduje, nama samo naš narod komanduje, mi smo narodna koalicija - rekao je Dačić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
valkirs

pre 8 godina

Nespretni potezi,neodmereni izrazi,agresivna samoljubivost,nedoslednost,otpis kvalitetnih ljudi,vasarski manerv i maniri=gubitnik 100/\n

jovan

pre 8 godina

Nisi ti Dacicu odrzao SPS...zahvali se Vucicu na tome!\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17