• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

02.05.2021

19:45

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragan J. Vučićevića - Traži se monstrum!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragan J. Vučićevića - Traži se monstrum!

Podeli vest

Marinika Tepić kaže da je Dragan Marković Palma monstrum, da podvodi, seksualno zlostavlja i siluje žene, pa čak i maloletne devojke! I zato, ultimativno zahteva Marinika, Palma odmah mora da bude uhapšen i sproveden u pritvor. Zašto? Pa zato što ona tako kaže! Kako? Eto tako! I šlus! Tačka! Ni reč više!

Svako ko Mariniku upita ima li dokaze; svako kome se makar učini bar malo čudno to što dotična Đilasova službenica nekoga optužuje za najteže krivično delo i traži njegovo hapšenje, a da ni javnosti, ni policiji, ni tužilaštvu nije ponudila nijedan jedini dokaz, nijednu žrtvu, nijednog svedoka; svako taj, dakle, ima se momentalno proglasiti takođe za monstrum-manijaka, saučesnika, plaćenika, jednom rečju zločinca koji zajedno sa Palmom Markovićem mora po kratkom postupku da omasti bukagije!

Elem, ako je neko dosad možda i imao neke sumnje, biće da posle ove takozvane afere 'Palma' više nema dileme. To što se danas u Srbiji, silom tajkunskog prljavog keša, nameće kao jedina prava, evrounijatska opozicija zapravo je boljševička, nasilnička koncepcija, koja bi po kratkom postupku sudila svima koji nisu društveno-politički podobni. U toj i takvoj politici, ako se to uopšte politikom može nazvati, nije kriv onaj koga terete dokazi, nego je kriv onaj na koga komesarka Marinika upre prstom. U toj i takvoj 'politici' pretpostavka nevinosti važi samo za Đilasa i njegove lopove, koji nisu krivi čak ni onda kada ih terete najkonkretniji mogući dokazi.

"Nije kriv onaj koga terete dokazi, nego je kriv onaj na koga komesarka Marinika upre prstom, a pretpostavka nevinosti važi samo za Đilasa i njegove lopove"

No, da se vratimo na suštinu, na pitanje koje, kako čujem i koliko vidim, ponajviše nervira tajkunsku službenicu Tepić. Imate li vi, dame i gospodo đilasovci, konkretne dokaze? Bilo šta osim praznih priča i snimljenih stranačkih aktivista koji blurovani i skremblovani izmišljaju basne o jagodinskom zoo-vrtu? Imate li, sasvim konkretno, svedoke i žrtve Palminog 'podvođenja, seksualnog zlostavljanja i silovanja'? Ako imate, dajte ih odmah danas, što pre. Ako nemate, onda zna se. Vaša Marinika mora u ćorku.

I to je po zakonu jedino tako i moguće. Nema sad nazad, nema guranja pod tepih, nema zaboravljanja. Neko je u ovom slučaju monstrum. Ili Palma ili Marinika. Neko od njih dvoje mora u zatvor. Ili tako ili nikako. Ili tako ili smo svi mi magarci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 2 godine

Niti je monstrum Marinika Čobanu niti gospodin Palma...oni su samo neuspešni političari. Monstrum je Tužilaštvo Srbije, samo što vi to ne smete da kažete, a pogotovo ne smete da napišite, jer slede velike kazne. Ko kontroliše i plaća srpsko Tužilaštvo? Svi to znamo...CIA. Može li se to promeniti? Na našu, srpsku žalost...ne može.

Radić Gojko

pre 2 godine

Rado gledam sva gostovanja g. Vučićevića na TV,i kao i sada,uvek govori sa dokazima .Gledao sam i Palmu,danas na TV Hepi,uveseljavao je bezbroj gledalaca u društvu odličnih muzičara .Dokazao je svoju komunikativnost sa svima u svetu i jedino mi je žao što takav , prodoran ,prirodan čovek nije na mestu ministra inostranih poslova .A , mane,pa imamo ih svi.ali vrlina,ovakvih kao što imaju pomenuta dvojica gospodina,retko ko ima .Ovo je moj utisak !

Saradžogla

pre 2 godine

Гојко,дадох ти први плус!За храброст! ... Похвалио си човека који је УВЛАКАЧКОМ РЕТОРИКОМ дојадио и нама часним члановима СНС.За Председника су најкориснији они који нису ТАКОЈЕВИЋИ! Председник се понаша аматерски и ми бројни чланови СНС којима је Србија у срцу јер је у крштеници смо разочарани. Због претњи онима који одбијају вакцину просто црвенимо од срамоте!ПС.Знате колику подршку има храбра Мариника међу нама члановима СНС!У дуелу против Вучића Мариника би толико доминирала да би то ојадило Председника!

Igor

pre 2 godine

Marinika je buduća predsednica. Sa njom bi Srbija konačno krenula napred.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija