• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

23.10.2022

16:03

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - PERFEKTNA OLUJA

Informer

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - PERFEKTNA OLUJA

Podeli vest

Geopolitička prognoza za Srbiju: Perfektna oluja. To je ono što nam se sprema. Jer nikako nije slučajno sve ovo što se ovih dana dešava, baš sada i baš ovde

 

Priznajte lažnu državu Kosovo, uvedite sankcije Rusiji, odreknite se Republike Srpske. I sve to sad. Odmah i sad! I baš zato - na svaki mogući način, na silu, treba dokazati da je Srbija najgora, pa joj, kao takvoj, valja polomiti kičmu i izbiti sve zube. I baš zato - na golu silu treba dokazati da je predsednik Aleksandar Vučić najgori i najcrnji mafijaš čija sva državna i nacionalna dobra dela, konkretna i sad već svima sasvim očigledna, treba zatrpati gomilom najgoreg hejterskog medijsko-političkog smeća.

Pa tako - da li se razumemo - i od grozomornih koljača i najjezivijih mafijaša treba napraviti vrhovne autoritete čije se očigledne laži imaju prenositi kao neupitne, aksiomatske istine. O Belivuku i Miljkoviću govorim, razumemo se. O najstrašnijim ubicama koje su ikada hodale ovom zemljom, o monstrumima koji su tranžirali svoje žrtve i mleli ih u ćevape. Oni su, ti i takvi, danas glavni i odgovorni urednici tajkunsko-mrziteljskih medija, oni se citiraju kao potpuno kredibilni sagovornici čije se tvrdnje prenose bez bilo kakve provere ili ograde.

Nema tu šta - ako Belivuk, kome tepaju Velja, kaže da je klao zajedno sa Vučićem i Vulinom, ako ustvrdi da je bio 'ugledni član' SNS kome su poveravani najvažniji državni zadaci, od obezbeđivanja predsedničke inauguracije do rušenja u Savamali (!?!), onda se sve to ima odmah i doslovce objaviti i štampati sa sve pozivom na momentalnu ostavku Vučića i pad Vlade! Zašto i kako? Pa zato što tako kaže 'ljubi brat Velja' i tako što to 'na časnu reč' potvrđuje Mesar Marko himself.

I ne samo to nego u najširoj javnosti - preko Cvijića, Ćulibrka i ostalih čongradina treba plasirati tezu prema kojoj Belivuk i koljači znaju i ostale sve 'mračne tajne' Vučića, samo što još kalkulišu i neće da kažu, čekaju nekakav pravi momenat!?! Isti, dakle, oni koji su tu pre neku nedelju pozivali na spaljivanje Informera i linčovanje naših novinara i urednika zbog objavljenog intervjua sa serijskim silovateljem, isti ti sada za vrhunsko, istraživačko novinarstvo proglašavaju citiranje najmonstruoznijih ubica!?!

No, sve ovo je samo početak, samo odrađivanje ropskih porcija čvaraka u pripremi 'perfektne oluje'. I zato očekujte neočekivano. I budite pametni. Jer od nas zavisi. Ako mi većinski kolektivno pristanemo na Srbiju po meri Belivuka, Miljkovića i njihovih krik-medija, pa onda i ne zaslužujemo ništa bolje od obogaljene Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ŠTA ĆEMO MI SRBI U TREĆEM SVETSKOM RATU
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - ŠTA ĆEMO MI SRBI U TREĆEM SVETSKOM RATU

Rusija ovaj rat ne može, ne sme i neće da izgubi. Baš kao i NATO. I to je, suštinski, najveći problem svih nas. Ne samo nas u Srbiji, nego svih nas na ovome svetu. To što i Rusija i Amerika, i Istok i Zapad moraju da pobede, to što poraz nije i ne može biti ničija opcija - to jeste najveći problem, ali i jedina realna nada. Jer, ne dao Bog poraza jedne ili druge strane, pa to bi bio poraz svih, bio bi to - da prevedem na srpski - smak sveta

19.10.2022

07:25

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17