• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.05.2016

12:45

DAČIĆ: Nisam ja odobrio koaliciju sa DS!

Politika

DAČIĆ: Nisam ja odobrio koaliciju sa DS!

Podeli vest

Predsednik SPS Ivica Dačić tvrdi da svojim stranačkim kolegama nije da odobrenje za sklapanje koalicije sa Demokratskom strankom na opštini Stari grad

- Ja sam predsednik stranke, a odluku o tome doneće Gradski odbor SPS. Ako je neki pojedinac nastupio samostalno, snosiće posledice. Takođe, ko je protiv odluke da se razgovara o budućoj saradnji sa SNS, neka to javno kaže - izjavio je Dacić za Kurir.

On je dodao da nije data saglasnost ni za kakve koalicije sa Demokratskom strankom.

- Ja mislim da je trebalo da se napravi koalicija sa SNS na svim nivoima, svuda gde je to moguće po broju odbornika - poručio je Dačić.

POLITIČKI CIRKUS U OPŠTINI STARI GRAD: Pajtić i Šešelj napravili koaliciju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Talicni Tom

pre 7 godina

Dacicu opusteno brate! Pa bolelo te uvo za penzionere, odbore,clanstvo...Sta sad dramis? Kud koji mili moji, sto reko narod.\n

vera

pre 7 godina

Gazda zapoveda, radnici ne slušaju ..šef gubi autoritet..?

Insajder

pre 7 godina

Opet govori neistinu.Sta si ti druze onda u SPS-u?Portir.Vucicu, nikada vise ne ulazi u koaliciju sa SPS-om.Ovi te stalno prodaju,isto kao Slobu.

Stevan

pre 7 godina

Opet se pravi lud. SPS gde god moze zabije noz u ledja SNS a sef im glumi francusku sobaricu i pravda se kako to nema veze s njim. Izbaciti iz iz koalicije pa neka se malo celice u opoziciji.To bi bilo lekovito za njih.

srpskisinovi

pre 7 godina

Svaka cast Nenadu Borovcaninu, nosiocu liste, jer je podrzao dobru vlast na Starom gradu. Na lokalu je nebitna stranka, vec ko sta radi. A ovi koji su pobedili su dobro radili, taj Bastac ima 31 godinu ali je pokazao da je odlican menadzer. Vucic se trudi da dobro radi za Srbiju. I zato na republickim izborima su glasali puno za njega. Ali na lokalu, ne treba glasati za lidere stranaka. Vec za program i ko je dobro radio. Ali to je u Srbiji tesko shvatiti.

vns

pre 6 godina

Sada cekam Palmu da izjavi kako je doticna najbolji izbor...pa ovo je ludilo ...hvala sto objavljujete moje komentare...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija