• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.11.2016

10:08

POPOVIĆ: Podržavam inicijativu da 25. novembar bude državni praznik!

Politika

POPOVIĆ: Podržavam inicijativu da 25. novembar bude državni praznik!

Podeli vest

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je da najsnažnije podržava inicijativu predsednika Srbije da 25. novembar, Dan prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, bude proglašen za državni praznik

- SNP smatra da ova inicijativa predsednika Srbije Tomislava Nikolića predstavlja važan korak u pravcu jačanja državnosti i očuvanja jedinstva srpskog naroda na teritoriji čitave Republike Srbije - rekao je Popović i dodao:

- To je istovremeno i poruka međunarodnoj zajednici da će zvanični Beograd voditi odlučnu politiku integracije svih teritorija u okviru državnih granica Republike Srbije uključujući i južnu srpsku pokrajinu Kosovo i Metohiju.

Prema njegovim rečima, građani Vojvodine mogu da budu ponosni što se Vojvodina i formalno vraća svojim srpskim korenima i srpskom identitetu, odbacujući lažni nametnuti “vojvođanski identitet” koji je agresivno promovisala bivša pokrajinska vlada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tamara

pre 7 godina

apsolutno! ko ne zna istoriju, sudiće mu budućnost!

lidija

pre 7 godina

voša je srbija, ko drugačije kaže kleveće i laže!

neša

pre 7 godina

kako li ovo komentarišu vojvođanske izdajice?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija