• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2017

21:38

(HIT FOTO) ZOKI U KRIZI SREDNJIH GODINA! Živković Saši prvo 'maznuo' Mariniku, a sad nabavio i JAHTU!

Politika

(HIT FOTO) ZOKI U KRIZI SREDNJIH GODINA! Živković Saši prvo 'maznuo' Mariniku, a sad nabavio i JAHTU!

Podeli vest

Propali opozicionar i predsednik Nove stranke Zoran Živković izgleda da je u žešćoj krizi srednjih godina! Osim što je svom opozicionom saborcu 'maznuo' poslanicu Mariniku Tepić, odlučio je da se upravo poput bivšeg zaštitnika građana Saše Jankovića časti jednom jahtom...

Informer je došao u posed selfija na kojem se propali opozicionar Živković kao Saša Janković nedavno, hvali, doduše, nešto manje luksuznim plovilom.

Inače, Marinika Tepić koja je bila članica Političkog saveta predsedničkog kandidata Saše Jankovića, trenutno je u Živkovićevoj stranci.

(FOTO) BAHATI ŽILE U AKCIJI! Lider Nove oldtajmerom zagradio ulicu i trotoar!

Podsetimo, bivši zaštitnik građana Saša Janković, punih devet dana odbija da kaže ko mu je dao luksuzni gliser kojim je prošle nedelje išao u tajkunski provod na reci Savi. Sve o ovome možete pročitati na sledećem linku.

DOKLE ĆE MULJATOR DA NAS PRAVI BUDALAMA?! Janković priznao da se provodio na tajkunskom gliseru, ALI KRIJE KO JE VLASNIK PLOVILA!

Imali ste prilike da vidite kako se Saša Janković bahati na tajkusnkom gliseru, međutim i Zoran Živković je odlučio da bude kapetan, pa je obukao mornarsku majicu i provozao prijatelje po moru.

OPALILO GA SUNCE! Propali opozicionar Zoran Živković se baškari po Crnoj Gori i najavljuje BURNU JESEN U SRBIJI!

Pogledajte kako se zabavlja Živković:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 6 godina

Ništa neobično I neočekivano.Pošao je niški pijačni šibicar stopama svojih prethodnika Đinđića,Đilasa,Đelića,Jovanovića,Pajtića,Tadića,Petrovića itd,itd,itd.,da svima pokaže kako nas budale I kretene svako može opljačkati ,orobiti a da država ni prstom ne mrdne da nas zaštiti.Ko nas je*e kad živimo u takvoj državi.

Pacic

pre 6 godina

Ma tezgari covek, posto mu propali vinogradi, a i stranka, sad za 50 e dnevno, stan i hranu, vozi kod gazde Mila turiste na kraljicinu plazu.Od 8 ujutru do 7 navece, a posle posla: cetvrt hleba, pasteta i mlako Niksicko ( made in Apatin) pa na spavanje!

mileta

pre 6 godina

ODOBRIO JE LOKACIJE ZA BENZ. STANICE FIRME OMV TAMO GDE SU ZELELI, SAMO NEKA KAZE JAVNO KOLIKO JE DOBIO OD TOGA SIPTARA. ZASTO TO NEBI BILO POSLANICKO PITANJE. AKO JE ON TUMAC DEMOKRATIJE U SRBIJI ONDA NAM SE LOSE PISE

Fosil

pre 6 godina

A znaci i za to odlaze , Srpske pare , sto ih je pokrao !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17