• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2017

23:43

UDAR NA SRPSKU LISTU: Dvojica aktivista uhapšena u Pasjanu!

Politika

UDAR NA SRPSKU LISTU: Dvojica aktivista uhapšena u Pasjanu!

Podeli vest

Aktivisti Srpske liste Momčilo Jančić i Novica Šošić iz Pasjana uhapšeni su večeras i nalaze se na ispitivanju u policijskoj stanici u Gnjilanu, javlja RTS.

U kosovskoj policiji za RTS je rečeno da će nakon ispitivanja biti odlučeno da li će oni biti zadržani u pritvoru ili pušteni na slobodu, bez navođenja razloga hapšenja.

Navodi se da se u Pasjanu zbog hapšenja Jančića i Šošića okupilo stotinak Srba, predstavnika i aktivista Srpske liste, tvrdeći da se radi o pritisku na tu srpsku partiju pred sutrašnje lokalne izbore na Kosovu.

RTS podseća da su u policijskoj stanici u Gnjilanu ranije danas ispitivani Zoran Stojanović i Zoran Simić.

Okupljeni u Pasjanu su kazali da su Stojanović i Simić pušteni nakon davanja izjave i da su ispitivani za navodno "podmićivanje i izvore finansiranja Srpske liste".

RTS navodi i da je tokom dana kosovska policija zaustavila i ispitivala direktora Zdravstvenog centra u Pasjanu Zorana Perića i pretresla njegov automobil.

LOKALNI IZBORI NA KIM, SRBI ODLUČUJU: Srpska lista ili prištinske partije?!

ĐURIĆ: Srbi na izborima na KIM referendumski odlučuju o budućnosti!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija