• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.12.2017

16:57

DSS PREDSTAVILA program za Beograd

Politika

DSS PREDSTAVILA program za Beograd

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DS S) Miloš Jovanović predstavio je danas stranački program za beogradske izbore, pod nazivom "Za Beograd koji slobodno diše"

- Osnovna ideja programa Demokratske stranke Srbije za Beograd je želja da grad prodiše. Da prodiše urbanistički, da prodiše saobraćajno i ekološki kroz poboljšanje i pojeftinjenje gradskog prevoza i smanjenje upotrebe automobila, da prodiše uspravno, kroz vraćanje nadležnosti gradskim opštinama i veće učešće građana u donošenju odluka - rekao je predsednik DSS dr Miloš Jovanović na predstavljanju stranačkog programa za beogradske izbore.

On je, govoreći o viziji pod nazivom „Za Beograd koji slobodno diše", naglasio da razvoj Beograda mora prvenstveno da se odvija u širinu, za šta nema nikakvih teškoća.

Govoreći o saobraćaju, Jovanović je istakao da su trendovi u svim modernim gradovima isti i kao apsolutni prioritet podrazumevaju poboljšavanje javnog prevoza i podsticanje njegovog korišćenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 6 godina

Grad je prodisao od kada na vlasti nisu DS-ovci!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija